14:11
Поради: як самостійно відремонтувати ванну кімнату

Найголовніша частина квартири або будинку, що приносить безліч клопотів і труднощів при ремонті - це ванна. Чому виникає найбільше проблем з ремонтом саме у ванній кімнаті? Все через нагромадження сантехніки та меблів, а також необхідності розміщення всього цього оптимальним чином, щоб у майбутньому відчувати себе в кімнаті комфортно і затишно. Мета - домогтися свободи в кімнаті при достатньо великій кількості меблів. Тільки високоякісний ремонт допоможе вирішити всі ці завдання. Спробуємо розібратися в послідовності дій.

Ремонт в новому житлі повинен проводитися так, щоб він насамперед подобався господарям. І в цьому сенсі заковикою завжди є ванна кімната. Тому перш за все потрібно вирішити, якою ви її хочете бачити. Намалюйте той варіант, який вам подобається, і який ви бажаєте мати після ремонту. Якщо вам дозволяють фінанси, можете найняти фахівця з дизайну, щоб він вніс в ваш ескіз необхідні виправлення, допоміг вам з розташуванням в правильних місцях сантехніки та меблів.

Безпосереднім ремонтом можна займатися після того, як проект ванної буде готовий. Однак не варто відразу поспішати з облицюванням стін. Насамперед потрібно вибрати плитку, звернувшись до спеціалізованого магазину. Також плитку можна вибрати на будівельних ринках, хоча при цьому можна пожертвувати якістю матеріалу на догоду дешевизні. Ідеальний варіант - відвідати будівельний магазин, де є великий вибір плитки, сантехніки та аксесуарів. Оскільки такі магазини співпрацюють безпосередньо з виробником, то їхньою перевагою є відносно низька ціна.

Вибираючи сантехніку, потрібно ухвалити рішення на користь або душової кабіни, або ванни. У душової кабіни є одна перевага - вона займає у ванній кімнаті мало місця. Також вона часто є дизайнерським рішенням інтер'єру кімнати. Мінус у душової кабіни тільки один - неможливо полежати і розслабитися в теплій воді.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 2168 | Додав: abel | Теги: Ремонт у ванній кімнаті | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]