22:44
Практична порада: використовуйте подіум в спальні
Зрозуміло, що подіум для спальні вважається досить новим рішенням і використовувати його почали не так вже й давно. Однак слід сказати, що подіум має безліч плюсів, в порівнянні з ліжком. Розглянемо детальніше плюси і мінуси подіуму для спальні.
Переваги подіуму для спальні

По-перше, подіум можна виготовити будь-якого розміру. Наприклад, односпальний, двоспальний, а також полуторний. Таким чином, розмір подіуму буде прямо залежати від ваших потреб.

По-друге, подіум є досить зручним, а саме для високих людей, тому що вони найчастіше роблять ліжка на замовлення.

По-третє, подіум має ексклюзивний дизайн, тому як і розміри, так і дизайн вам доведеться підбирати самостійно.

По-четверте, подіум можна застосовувати для коригування неправильної форми спальні. У випадку, якщо ви власник вузької, а також довгої спальні, то можна розділити її на дві зони квадратної форми, використовуючи подіум.

Застосування подіуму в інтер'єрі спальні

Необхідно сказати, що подіум використовують в спальнях для самих різних цілей. Проте головною є економія простору в маленькій спальній кімнаті. Як правило, висота подіуму йде близько 40-50 см і у вас з'являється ще одне додаткове місце, де можна зберігати речі. Також, можливо, обладнати подіум за допомогою висувних ящиків, а також люків. При бажанні можна підняти подіум на висоту близько метра і вище. Таким чином, ви отримуєте не тільки лише місце, в якому можна складати одяг та інші предмети, а й цілу комору.

Звичайно ж, подіум використовують як розмежування простору для спальні. Наприклад, для відділення робочої зони або ж зони дитячої. Також висота самого подіуму може служити як перегородки в приміщенні. Отже, влаштовувати додаткові ширми або ж стіни не потрібно.

У випадки, якщо в спальній кімнаті застосовується подіум, то він стає головним елементом дизайну, тому що має незвичайний вигляд, а також ексклюзивність. Таким чином, потрібно буде декорувати всі інші предмети спальної кімнати, підлаштовуючись під нього.

Декор подіуму

Природно, прикраса подіуму буде ґрунтуватися тільки на ваших перевагах і фантазії. Його можна фарбувати, покривати лаком, драпірувати за допомогою тканини, оформляти плиткою або ж мозаїкою, а також обклеїти плівкою.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1654 | Додав: admin | Теги: подіум в спальні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]