16:41
Рідкі шпалери - ідеальний варіант

Якщо вирішили затіяти довгостроковий ремонт, і головна ідея - щоб все навколо було естетично, стильно та за останнім тенденціям моди, тоді зверніть увагу на таку новинку як рідкі шпалери. Рідкі шпалери купити в даний час можна скрізь, на будь-яких майданчиках будівельних ринків чи спеціалізованих порталів. Рідкі шпалери - це вже друга назва, первинна ж - професійна: декоративна штукатурка. Застосовується тільки для внутрішніх робіт.

Ідеальний варіант для офісних приміщень, робочих кабінетів. У квартирі підійде для дитячої кімнати, вітальні. За допомогою золотої нитки в структурі рідких шпалер, можна творити як справжній художник будь-який вид малюнка, рельєфу - головне, ви робите це самі і в домашніх умовах. Попередньо прочитавши інструкцію, де написано, як виконувати цей візерунок. Якщо звичайні шпалери ми звикли купувати в рулонах, то рідкі шпалери це суха спеціальна суміш, упакована в пакети, від виробника.

Колірна структура шпалер багата різноманітністю фарб, завдяки цьому можна втілювати в життя найсміливіші, креативні, дизайнерські або ж авторські ідеї. Якщо ж самі ви боїтеся зіпсувати задуманий малюнок, завжди можете запросити додому, фахівця, який зробить це за вас, професійно і якісно. Рідкі шпалери коштують від 4.у.о за кг сухої суміші до 30 у.о.

Характеристика рідких шпалер:

Екологічно чистий продукт - склад: целюлоза, льон, шовкові волокна. Добавки: мінеральні, декоративні.

Насичена колірна структура. Більше ста видів квітів.

Завдяки натуральному продукту, не вбирає пил.

Практично не займається.

Легко наноситься на будь-яку поверхню, сюди входять так само і не рівні поверхні.

Зберігає тепло, має акустичну ізоляцію.

Рідкі шпалери - мають властивості дихаючих шпалер.

Легко чистяться, прибираються дефекти.

Властивості нанесення, правила підготовки перед нанесенням рідких шпалер, є в інструкції. Рідкі шпалери можна наносити на цегляну поверхню, бетонну, і будь-яку іншу. У заключному етапі, після нанесення рідких шпалер, попередньо, правильно обробивши стіни, радять обробити акриловим лаком, для довгостроковості.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1513 | Додав: admin | Теги: рідкі шпалери | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]