10:24
Робимо правильний дизайн освітлення квартири

Дизайн квартири

Правильний дизайн квартири і її освітлення, це один з моментів який дуже важливий при ремонті квартири. Якщо домогтися правильного розташування, можна приховати будь-які промахи, але в цей же час, допустивши велику помилку в проектуванні дизайну освітлення квартири, ви піддаєте ризику весь ваш шикарний ремонт, - чтобы избежать подобных ситуаций лучше всего квартиры посуточно Борисполь или же в другом городе возле мегаполиса снимать.

Найчастіше дизайн квартири і освітлення буває місцевим, це як: торшери, бра, світильники, інші люстри і світильники на стелю. Звичайно в кожній кімнаті і кожній окремій зоні своє висвітлення.

Вітальня - це саме багатофункціональне приміщення, тому тут треба розташувати як мінімум три хороших джерела світла в квартирі. Торшер у дивана або настільний світильник у симпатичному абажурі створить хороший комфорт і бажаний затишок. За допомогою підлогових ламп ми створимо ілюзію тепла. А м'яке і тепле світло підвісної люстри об'єднає все інше в загальну картину.
 
У передпокої немає вікон і тут завжди тьмяно, що найчастіше нас дратує. Тому тут нам треба підібрати дизайн освітлення квартири. Для цього можна встановити одну підвісну люстру і додаткове підсвічування стелі і дзеркала. Пам'ятайте що яскраве світло не означає, що він різкий.
 
Кухня має багато робочих місць тут нам знадобиться загальне правильне освітлення, але не забуваємо і про освітлення робочої зони: стола і зони для миття. Дуже популярно використовувати обертаючи в стильний корпус точкові світильники.
 
Дитяча кімната є однією з усіх кімнат, яка потребує яскравого освітлення, можна так само використовувати люстру і настільну лампу.
 
Ванній кімнаті потрібно герметичне верхнє освітлення. І не забуваємо, що ця кімната має підвищену вологість.

До дизайну освітлення квартири потрібно підходити не тільки відповідально а й творчо. Адже гра зі світлом допоможе зробити вашу маленьку, крихітну квартиру в витончені шикарні апартаменти.

При будь-якій ідеї зробити світло в квартирі звертайте увагу на ваше планування приміщення і дизайн квартири.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 3092 | Додав: admin | Теги: освітлення квартири | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]