11:34
Розрахунок цегли: як не помилитися і де придбати

Розрахунок цегли - це дуже важлива частина складання кошторису. Оскільки цегла, як стіновий матеріал, потрібна в особливо великих обсягах, помилка обов'язково призведе до того, що кошти будуть даремно перевитрачені. Звичайно ж, такої ситуації краще не допускати. Тим більше що правильно зробити розрахунок цегли - просто. Для цього знадобиться самі елементарні обчислення. Водночас радимо не забувати, що вигідно придбати клінкерну цеглу ви завжди зможете онлайн, просто перейшовши за посиланням http://klinker-empire.com.ua/klinkerna-tsehla.

У той же час, щоб зробити правильний розрахунок цегли, необхідно тільки знати основні лінійні розміри майбутньої конструкції, яка буде з неї зводитися. Основні розміри - це висота конструкції, її довжина і товщина стін. Взяти ці розміри можна зазвичай з планів і креслень.

Отже, формула, що дозволяє розрахувати, скільки знадобиться цегли на будівництво, дуже проста і зрозуміла. Це, фактично, формула, яка вивчається в середній школі по знаходженню обсягу в кубічних метрах. Звучить вона, з поправками на конкретику приблизно так: кількість цегли, яка потрібна на зведення споруди, дорівнює висоті цієї споруди, помноженої на її довжину і на товщину стін. Тобто для того, щоб правильно розрахувати цеглу, потрібно лише перемножити основні лінійні розміри майбутньої конструкції.

У деяких випадках потрібно дізнатися, скільки цегли знадобиться придбати, для зведення конструкції в штуках. Така необхідність виникає не часто, але іноді вона виникає, тому потрібно знати, як це зробити. Саме тому в найближчих матеріалах ми детально розповімо вам, як вірно зробити і таке обчислення.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 2325 | Додав: admin | Теги: клінкерна цегла | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]