18:40
Стиль хай тек в інтер'єрі квартири

Если вы хотите купить квартиру в Лондоне по реальной цене, тогда мы советуем вам непременно посетить сайт jspringis.com.


Стильових видів інтер'єру на сьогоднішній день існує велика безліч, але особливої уваги серед них займає, стиль хай тек. І зовсім недавно серед безлічі дизайнерських рішень, стиль хай тек в інтер'єрі, завоював небачену популярність.

Ультрасучасний, індивідуальний, яскравий стиль дає велику можливість господареві приміщення відчути себе більш впевненим, цілеспрямованим і сильним. Тому частіше всього його використовують молоді енергійні люди, що мають ультрасучасні нові погляди на життя.

Основним принципом стилю хай тек в інтер'єрі, є застосування при оформленні приміщення найсучасніших технологій і матеріалів. Для даного стилю характерна надзвичайна функціональність і досить стриманий декор, а також максимально ефективне використання всього простору.

Наприклад, використовуються прямі і стрімкі лінії, обмежена колірна гама, яка в більшості випадках грунтується на поєднанні чорного, сірого і білих кольорів. Також широко використовується безліч скляних і металевих деталей і поменше пластики. При цьому категорично не допускається використання квіткових шпалер, дерева і всякої обробки складного типу.

Вибираючи, меблі для інтер'єру в стилі хай тек, варто враховувати, що вони обов'язково повинні відрізнятися геометричними досить простими формами, а для її оббивки застосовується тільки однотонна натуральна тканина. Але тут, же допускається використання цікавого ефекту як яскравої плями, наприклад, це може бути самий простий диван, виконаний в яскраво-червоних відтінках. Такий ефект застосовується для пожвавлення повноцінної, загальної картини.

Стиль хай тек в інтер'єрі, також передбачає використання диванів, які мають модульну конструкцію і крісел трансформерів. Також відмінно вписуються в даний стиль журнальні столики на коліщатах, стільці, які мають металеві ніжки і спинки, скляні столики і полички.

Крім усього цього, невід'ємним аксесуаром даного стилю в інтер'єрі є двері і перегородки, виготовлені з якісного армованого скла, настільні лампи на кронштейнах, повністю прозорі двері-купе, а також світильники і бра з модельованим освітленням.

Також, необхідно приділити особливу увагу правильному освітленню приміщення. Зокрема, потрібно повністю відмовитися від підвісок з кришталю і класичних люстр. Рекомендується застосовувати невеликі струнні і вбудовані світильники, підвісні галогенні лампи, відмінно виглядатимуть різні натяжні системи. Бажано установка торшерів, які додадуть приміщенню стилю хай тек в інтер'єрі, унікальний шарм і повного відчуття домашнього затишку.

Підбираючи оформлення для вікон краще всього віддати перевагу, вертикальним або горизонтальним жалюзі, для створення повного комфорту можна додатково використовувати однотонні і неяскраві штори.

Варто також відзначити, що стіни краще фарбувати різними техніками, а не обклеювати їх просто шпалерами. Самим придатними кольорами сьогодні є пісочний, світло - сірий, бежевий і білий. А в якості підлогового покриття найкраще використовувати ковролін або килими з однотонним і щільним ворсом.

Оформляючи свій будинок або квартиру в стилі хай тек, обов'язково треба враховувати всі правила мінімалізму, також потрібно не перестаратися з розміщенням різних аксесуарів в приміщенні.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 4601 | Додав: admin | Теги: інтер'єр, стиль хай тек | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]