17:08
Сучасний дизайн офісу


До оформлення сучасного дизайну офісу потрібно підійти з розумом. Але не обов'язково вигадувати складний дизайн приміщень, цілком достатньо застосувати стандартний набір прийомів.

Це означає, що при оформленні сучасного дизайну офісу потрібно дотримуватися ті ж рекомендації, що і при ремонті в квартирі. Так що виміряйте розміри приміщень, порахуйте кількість вікон, продумайте освітлення і залежно від цього, підберіть матеріали і кольори для оформлення.

Вибір кольору для сучасного дизайну офісу, нічим не відрізняється від вибору кольору для кімнати в вашому домі. Якщо площа приміщення маленька, то потрібно використовувати більше світлих відтінків. Темні кольори негативно впливають на співробітників, викликаючи бажання скоріше звільнитися.

Не варто оформлювати сучасний дизайн офісу в насичених кислотних відтінках. Яскраві, отруйні кольори зменшують працездатність, підвищують апетит, посилюють втому, псують настрій. Якщо в приміщенні мало вікон, а освітлення тьмяне - кольори втратять свою яскравість.

Якщо ви плануєте об'єднати кілька офісних приміщень в один великий, ви можете замінити перегородки шпалерами, правильно підібравши кольори для них і також можна зробити перепланування офісу. У кожного нового приміщення повинен бути свій колір. Проте зовсім без стін не можна обійтися. В офісі занадто шумно: кожну хвилину гудуть комп'ютери, клацають клавіатури, дзвенять телефони, які заважають співробітникам. Тому крім колірного рішення, краще не відмовлятися від перегородок, якщо навіть вони будуть прозорими.

Якщо вже вибирати сучасний дизайн офісу, то краще зробити його однотонним, ніж строкатим. Однотонний красивий інтер'єр завжди можна прикрасити оригінальними аксесуарами, а от від строкатого вас врятують тільки килими на стіні. Для декорування стін можна повісити дизайнерські фотографії в красивих рамках, квіти, дзеркала.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 4287 | Додав: admin | Теги: сучасний дизайн офісу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]