09:31
Тепла підлога: чому варто встановити і яку обрати

Тепла підлога - не розкіш, а засіб пересування ... ногами по квартирі. Однією з основних проблем багатьох будинків є саме холодна підлогу. Це нескінченно неприємне відчуття, в результаті якого ноги як лід. І напевно багатьом набридли вічні кімнатні тапочки, теплі шкарпетки, а то й не одні, і постійне прагнення прибрати ноги з підлоги на стілець або ліжко. Тим більше що багато простудних захворювань починаються саме через холодні ноги. Але є сучасне вирішення проблеми холодних підлог - тепла підлога.

Ця система теплих підлог складається з нагрівального кабелю, який укладають по площі кімнати з певним кроком - 5-7 см, залежно від обраного типу обігріву і монтажної ситуації. Потім кабель заливають цементно-піщаною стяжкою в 4-5 см. Товщиною. І фініш - кладеться підлогове покриття - лінолеум, плитка, ковролін, ламінат і все що душі завгодно. Крім паркету, його не радять класти на теплі підлоги через погану провідність тепла деревом.

Бувають випадки, коли підняття підлоги на 4-5 см просто недопустимо. Але й тут є вихід - тонкі теплі підлоги. Їх можуть називати по різному, наприклад: тепла підлога без стяжки, нагрівальні мати, теплі килимки, нагрівальні килимки. Одним з головних переваг такої підлоги - мінімальний підйом рівня підлоги, він так само простий в монтажі і добре гріє, як і тепла підлога, описана вище. Зовні вона дуже схожий на килимок або килимову доріжку. Ці килимки являють собою скловолочну сіточку шириною в 50 см, на яку вже на заводі наклали нагрівальний кабель. Дуже добре така підлога підійде у ванну кімнату, на кухню, в коридор або лоджію, тому як вона контролює і підтримує вологість підлоги і перешкоджає виникненню грибка та цвілі. Температуру ви можете встановити самі за допомогою терморегуляторів. На тонкі теплі підлоги йде гарантія близько 15 років.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1597 | Додав: abel | Теги: система теплих підлог, тепла підлога | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]