16:09
Варіанти візуального збільшення простору невеличкого житла

Не у всіх людей є можливість придбати житло з великою кількістю просторих кімнат. Але не варто впадати у відчай. Серед дизайнерів-професіоналів є кілька методик того, як візуально збільшити простір вашого житла. У цій статті ми поділимося з вами цими секретами.

Об'єднання декількох кімнат разом. Квартири-студії досить популярні. Такі квартири дозволяють грамотно організувати весь простір навіть в маленькому приміщення. Звичайно, такий варіант не підійде людям з дітьми, адже для дітей потрібна своя окрема кімната.

У заміських будинках для розширення простору прибирають верхні перекриття. Завдяки цьому будинок виходить набагато більшим.

Не варто захаращувати квартиру непотрібними речами. Якщо не можете позбутися від звички тримати все "про запас", то купіть собі гараж. Зайвий мотлох буде тільки більше гнобити вас.

Зробіть розсувні перегородки в отворах між кімнатами. Вони візуально зроблять простір ширше.

Використовуйте в домашньому інтер'єрі якомога більше відображаючих поверхонь - скла, дзеркал і так далі.

Натяжні стелі з глянцевою обробкою, спеціально призначені для розширення приміщення. Ви можете звернутися до фахівця по натяжних стелях. Вам дадуть повноцінну консультацію, як збільшити простір за допомогою натяжних стель.

Прозорі меблі. Наприклад, скляний столик у вашому залі візуально займає менше простору, ніж столик з масиву дерева. Така меблі не будуть кидатися в очі, і заважати руху.

Збільшити вільне місце на кухні можна за рахунок верхнього відділу кухні. Багато сучасних кухонь складаються з високих до стелі суцільних шаф. Така конструкція допомагає економити місце в нижній частині кухні для більш практичного використання.

Мальовничі картини, шпалери створюють ілюзію об'єму у вашому інтер'єрі і так само допоможуть візуально розширити приміщення.

Використовуйте тільки світлі відтінки кольорів при оформленні квартири. Так як яскраві і світлі тони краще відбивають сонячні промені. Ваша квартира буде більш світлою і просторою.

Як бачите, є маса різних способів збільшити обсяг квартири як практично, так і візуально. Якщо ви самі не впевнені у вирішенням даної проблеми, то зверніться до дизайнера. Професійний дизайнер розробить разом з вами план щодо розширення простору з огляду на ваші потреби.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1573 | Додав: admin | Теги: візуальне збільшення простору невел | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]