15:57
Внутрішній інтер'єр дерев'яного будинку

Внутрішнє оздоблення інтер'єру будинку - це важлива складова комфорту і затишку його мешканців. Починати оформлення інтер'єру в будинку краще всього з обробки його стін. У дерев'яному будинку всі стіни обов'язково необхідно обробляти спеціальними захисними речовинами. Наприклад, можна нанести самостійно лак або морилку і заощадити час і кошти на оформленні додаткової обробки.

Дерев'яні будинки зазвичай вже мають певну структуру і природне забарвлення завдяки деревині. Деревина, як матеріал для будівництва, досить дорога і вже її використання в домі є показником хорошого смаку і достатку його власників.

Популярним зараз є оформлення дерев'яних будинків в певному стилі: класичному, скандинавському, в стилі "модерн" і "шале".

При обробці внутрішнього інтер'єру слід все витримувати в одному стилі. Змішування акцентів декору краще не застосовувати. Добре виконаний декор з витримкою одного стилю виглядає дуже красиво і створюватиме затишок і комфорт для мешканців.

Штори в дерев'яному будинку краще всього вибирати з натуральних матеріалів шовку або льону. Це додасть будинку вид розкоші і багатства.

Меблі краще підбирати в дерев'яний будинок більш темних відтінків. Темний колір буде добре гармоніювати з більш світлими відтінками внутрішньої поверхонь стін. Додатковий шарм можна внести в інтер'єр за допомогою підбору аксесуарів, вазочок з дерева, рамочок і фігурок з дерева.

Підлогу в дерев'яному будинку краще всього вибрати з паркету, але і варіант підлоги з ламінату, теж буде хорошим рішенням. Під ламінат необхідно додатково використовувати теплу підкладку, щоб підлога була набагато теплішою.

Вікна в дерев'яному будинку найкраще робити також дерев'яними, відкоси виконати з дерев'яної обшивки. Можна нанести орнамент ручної роботи. Дверні прорізи можна оформити в класичному стилі з використанням наличників з дорогої деревини.

Прекрасно доповнювати інтер'єр будинку будуть дерев'яні підлогові конструкції для квітів. Квіти додадуть в будинок нотку природи і свіжості.

Не бійтеся експериментувати - створюйте своє комфортне житло своїми руками.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 2523 | Додав: abel | Теги: інтер'єр дерев'яного будинку, інтер'єр будинку, інтер'єр, дерев'яний будинок, Внутрішній інтер'єр дерев'яного буд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]