19:55
Замінюємо навісні двері на відкатні. Декор двері

Відкатні двері, дозволять заощадити простір в кімнаті. При заміні навісних дверей на відкатні, можна використовувати наявні або купити трохи ширші легкі двері, які б повністю закривали дверний проріз.

Якщо вимикач знаходиться зовні і закривається при відкритті відкатної двері, його слід перенести всередину або на іншу сторону дверей. При будь-якому розкладі потрібно буде шпатлювати або закривати глухою накладкою старий отвір.

Замінюємо двері:

1. Знімаємо двері, ножем очищаємо від фарби дверний упор і стики наличника. Знімаємо дверний упор, відриваючи його від коробки, після цього, відірвіть лиштва.

2. Вирізаємо дерев'яні бруски за розміром гнізд для петель. Змащуємо їх клеєм і прибиваємо в гнізда тонкими цвяхами. Після висихання клею, вистругуємо вставки врівень з коробкою і покриваємо шаром ґрунтовки.

3. Закладаємо зазори між дверною коробкою і стіною штукатуркою. Цвяхами прибиваємо дошки шириною 75 мм, і товщиною як у лиштви, по обидві сторони дверної коробки. По верху коробки прибиваємо дошку за розміром рейки.

4. Після закріплення двері, розмістіть з обох сторін верхнього торця ролики і закріпіть шурупами. Притискаємо двері до коробки, підпираємо дерев'яними клинами і визначаємо положення рейки.

5. Закріплюємо за допомогою шурупів ліву сторону рейки. За допомогою рівня, вирівняйте рейок. Відзначте напрямні отвори, просвердліть і закріпіть рейку.

6. Підвішуємо двері до рейки, по черзі в пази рухомої деталі вводимо ролики. Затягніть гайки і вирівняйте двері. Кріпимо до підлоги направляючу і дверний упор.

7. Візьміть ламбрекен і закріпіть його, поклавши на рейку.

8. Прикріплюємо ручки з обох сторін. Відмінний варіант для таких дверей накладні ручки з наскрізною віссю. Визначаємо необхідне положення, робимо отвори і закріплюємо ручки.

Декор двері

Якщо ж ви хочете кардинально оновити двері, для цього існує безліч видів декоративних матеріалів. Застосувавши еко-шкіру або вініл-шкіру, ви перетворите поверхню своїх дверей в унікальний витвір. Обтяжку двері роблять на підкладці з пружного матеріалу, за рахунок чого вона набуває м'якість, до того ж збільшується шумо- і теплоізоляція. Монтаж таких дверей простий - до дверей кріпиться пароізолятор, слідом укладається поролон або ватин. Все це зміцнюється планками на торці дверей, потім додається ще шар пароізолятора, і весь цей сендвіч закривається лицьовим матеріалом.

Двері можна оформити фальшрейками, ними викладають орнамент. За рахунок пружної підкладки можна домогтися ефекту каретної стяжки. Можна просто обробити двері декоративним матеріалом, приклеївши його на дверну поверхню. Ламінат, шпон та інші тверді матеріали також застосовуються в обробці, вони просто приклеюються до дверей. Поверхня під ламінатом набагато міцніша, ніж під дерматином. Облицювання зовнішнього боку дверей часто роблять з ламінату. Якщо ви не хочете повністю міняти двері, ви всього лише можете змінити її зовнішній вигляд і тим самим вписати в змінився після ремонту дизайн.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1691 | Додав: abel | Теги: двері, Декор двері, Відкатні двері, Замінюємо двері | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]