07:29
5 принципів вибору ліжка

5 принципів вибору ліжка

Не менш третини свого життя людина проводить в ліжку. Природно, мало хто погодиться стільки років провести в незручності та дискомфорті. Тому сьогодні дуже багато людей скрупульозно і максимально вдумливо підходять до вибору даного предмета меблів. На всьому можна заощадити, навіть на габаритах спальні, але на ліжку - ні в якому разі!

Є п'ять простих і зрозумілих критеріїв, які підкажуть, як грамотно вибрати ліжко в спальну.

1. Параметри. Обов'язково попередньо зробіть виміри!

2. Колір. Він повинен поєднуватися з кольором підлоги, причому годиться як забарвлення в тон, так і контрастні варіанти. Слід надавати перевагу м'яким, пастельним тонам, природнім деревним відтінкам.

3. Функціональність. Сучасні моделі часто оснащуються вбудованими ящиками, модулями і т.п., що особливо актуально для компактних квартир.

4. Якість виробу. Як правило, відомий бренд, який заслуговує на довіру і володіє хорошою репутацією, не стане ризикувати і випускати на ринок меблі з явними виробничими недоліками. Проте, завжди вивчайте характеристики товару, а також відгуки споживачів.

5. Стиль. Також важливий фактор. Підбирайте меблі в спальню зі смаком!

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 828 | Додав: admin | Теги: принцип, Ліжко, Вибір | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]