18:44
Адель показала розкішні апартаменти

Британська співачка Адель рідко демонструє публіці своє життя. Після розлучення з чоловіком вона досі жодного разу не показала свого сина, а також не показує реально життя поза інстаграмом. Втім, фанати завжди можуть побачити результати її приголомшливого схуднення, яке вже вразило всю мережу.

Маєток співачки Адель розташований у самому центрі Голлівуду – районі Беверлі-Гіллз. Саме тут живуть топові зірки музичної індустрії та кінематографу. Втім, якщо особняки інших зірок відзначаються масштабами будівництва, басейнами чи розкішним видом на Лос-Анджелес, то у Адель, за деякими мірками, все доволі "скромно". Про це пишуть JetSetter.

адель, апартаменти, будинок, голлівуд

Двоповерховий будинок за 10,7 мільйонів доларів вміщує у собі 5 спалень та 6 ванних кімнат, кухню та бібліотеку. Відомо, що будинок спроектував архітектор Едвін Філдс ще на початку 60-х років минулого століття. Навколо будинку є великий сад з пальмами та іншою рослинністю. Також є невеликий басейн, альтанка та гаражне приміщення.

адель, апартаменти, будинок, голлівуд

У маєтку Адель є чимало вишуканих речей, велика ванна кімната, меблі, стилізовані на французький лад, неймовірна колекція книг та вінтажні речі, які додають затишку будинку.

адель, апартаменти, будинок, голлівуд

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 811 | Додав: admin | Теги: апартаменти, будинок, голлівуд, Адель | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]