16:28
Алюмінієві вікна: переваги установки

алюмінієве вікно Сучасні віконні конструкції, виконані на основі алюмінієвого профілю, обґрунтовано визнані найперспективнішою схемою скління приміщень різного призначення, габаритів та конфігурації. Гарні алюмінієві вікна поєднують пріоритети демократичності, універсальності та зносостійкості. Легкі вікна з алюмінію використовуються для облаштування старих будівель, новобудов, підходять для скління великогабаритних:

  • прорізів;
  • лоджій;
  • зимових садів;
  • балконів.

Пріоритети практичності вікон з алюмінію

Переваги, що вигідно виділяють алюмінієві вікна на тлі аналогічної продукції, зумовлені перевагою фізико-механічних та технічних властивостей металу. Міцний надлегкий матеріал інертний до переважної більшості негативних факторів. Зробленим з алюмінію віконним системам не страшний атмосферний, біологічний та хімічний вплив. Вони деформуються від впливу нестабільної вологості, різких коливань температури.

Поверхня вікон з алюмінію, покрита спеціальними фарбами, що не вигоряє при інтенсивному впливі ультрафіолету, не псуються від атмосферних опадів і побутової хімії. Практичні алюмінієві вікна не потребують складного догляду, не вимагають будь-якої додаткової обробки дорогими засобами, що підвищують експлуатаційні та естетичні якості.

Універсальність алюмінієвих вікон

На основі профілю з алюмінію виконуються системи з різними способами відкриття, елементами або конструкції без функціональних деталей. Широкість сфери їх застосування базується на можливості здійснення різноманітних варіантів скління. Алюмінієві вікна, що чудово поєднуються з переважною кількістю оздоблювальних і будівельних матеріалів, гармонійно вписуються в стилістичні композиції будь-якої епохи і будь-якого напрямку. Їх часто використовують для втілення найзухваліших та нестандартних архітектурних рішень.

Виготовлення конструкцій на основі профілю з алюмінію замовляють для облаштування великих площ скління, застосовують не тільки для забезпечення приміщень системами, що пропускають світло, але і для обмеження функціональних просторів в офісах, квартирах, комерційних закладах.

Переваги естетики та екологічної безпеки

Важливим аспектом, який демонструє переваги алюмінієвих вікон, є їхні естетичні якості. Необмежені дизайнерські можливості обумовлені доступністю виконання конструкцій будь-якої площі, форми та колоритної гами. Часто дюралеві вікна стилізовані під дерев'яні вироби. Більш легкі і не реагуючі на несприятливі для натурального дерева фактори, вікна з алюмінію успішно замінюють дорогу дерев'яну продукцію. Вони не горять, на їхній поверхні не розселяються колонії грибків та плісняви.

алюмінієве вікно

Вікна з алюмінію – найкращий вибір для тих, хто зацікавлений у забезпеченні максимально сприятливих для проживання та роботи умов. Алюміній не виділяє негативних для дихання токсинів, не накопичує статичну електрику, що притягує пил, не поширює в атмосферу отруйні речовини.

Експлуатаційна довгостроковість

Стандартний термін експлуатації конструкцій з алюмінію відповідно до гарантійних зобов'язань виробників перевищує 80 років, протягом яких алюмінієві вікна не втрачають висоти технічних характеристик. У фурнітури, гумових ущільнювачів та інших комплектуючих терміни використання дещо нижчі, ніж у алюмінієвого профілю. При зношуванні цих елементів без проблем виконується їхня заміна, регулювання або вдосконалення.

Легкий міцний метал дозволяє випускати вікна з найвужчим профілем, завдяки чому суттєво збільшується площа корисного скління, підвищується потужність світлового потоку. Витончені алюмінієві вікна пропускають максимум денного світла, за рахунок чого знижується витрата електричної енергії. Вишукані конструкції, що надають приміщенням особливу легкість та принадність, дозволяють мінімізувати бюджет ремонту або будівництва, до того ж вони економічні в експлуатації.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 565 | Додав: admin | Теги: вікно, установка, алюмінієве | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]