16:05
Балкон: як провести скління та утеплення

балкон скління утеплення Ремонт балкона та його складність залежить тільки від ваших цілей та того результату, на який ви очікуєте. Найчастіше рішення про скління балкона може бути прийняте з різних причин.

Крім того, за рахунок скління та утеплення балкона можна отримати різноманітні переваги. Наприклад, зменшити кількість пилу або шуму, що доноситься з вулиці, крім того, зробити повітря в квартирі набагато чистішим.

Засклити балкон можна різними способами, і отримати різний результат. Від цього залежить і ціна робіт, і подальше призначення балкона. Правильний вибір матеріалів дозволить вам значно заощадити на склінні балкона.

балкон скління утеплення

На сьогоднішній день для скління використовуються різні матеріали, але найпопулярнішим є пластик. Справа в тому, що до його переваг можна віднести водовідштовхувальні властивості та теплоізоляційні.

Пластикові вікна можна вибрати у будь-якому відтінку, з урахуванням дизайну конкретного балкона та його кольорової гами. Найголовнішою перевагою пластику, звичайно ж, є його вартість. Також хочеться відзначити його невелику вагу, зручність у використанні та виробництві монтажних робіт. При проведенні скління варто задуматися про правильне утеплення балкона.

Можна його утеплити максимально якісно, і в холодну пору року користуватись обігрівачем. А можна зробити крім утеплення і теплі електропідлоги, якщо це дозволяють будівельні норми. Встановлення теплої електричної підлоги найкраще довірити фахівцям.

Для утеплення зазвичай використовується мінеральна вата або пінопласт. Так само важливо правильно вибрати матеріал для утеплення та облицювання стін та стелі. Зазвичай використовують:

  • сайдинг;
  • вагонку;
  • гіпсокартон.

Комплексний підхід до облаштування балкона, дозволить його, і засклити та утеплити якісно. Крім того, ви маєте можливість створити додатковий корисний простір, який буде теплим та зручним.

Вам залишиться тільки обладнати балкон необхідними меблями на свій смак, і насолоджуватися комфортом і затишком. Меблі для балкона краще вибирати компактні, щоб зберегти створений додатковий простір.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 370 | Додав: admin | Теги: скління, балкон, утеплення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]