16:59
Будівельний матеріал: облицювальна цегла

Облицювальна цегла продовжує лідирувати у продажах будівельних матеріалів. Цьому сприяє різноманіття форм її застосування. Її застосовують і для кладки та облицювання стін, і зведення фундаментів. Популярність цього будівельного матеріалу зростає ще й тому, що його характеристики дозволяють чинити опір впливу агресивного атмосферного середовища.

облицювальна цегла дім

Така цегла добре пручається впливу перепадів температур, руйнівному впливу вітрів, стійкому впливу атмосферних опадів. До всіх переваг можна додати високі показники теплоізоляції, які поєднуються з легким доглядом за зовнішнім виглядом будівель. При цьому цей чудовий матеріал дозволяє створювати відмінний фасад, який відрізняється особливою привабливістю та відмінним зовнішнім виглядом.

Застосування облицювальної цегли виключає додаткове оздоблення. Його не потрібно штукатурити чи фарбувати. Вона чудово виглядає, маючи відмінний зовнішній вигляд і унікальну текстуру.

Цей будівельний матеріал відноситься до матеріалів, вартість якого вища за середню. Але дорожнеча компенсується різноманітністю форм та кольору облицювальної цегли. Тобто висока ціна матеріалу варта того.

облицювальна цегла дім

Виробники дивують широкою кольоровою гамою (жовтий, червоний, сірий та ін.) та різноманітністю форм зовнішнього вигляду. Якщо ж враховувати відмінні експлуатаційні характеристики та довговічність, то застосування облицювальної цегли може виявитися набагато економічнішим, ніж застосування більш дешевих будівельних матеріалів.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 653 | Додав: admin | Теги: дім, матеріал, будівельний, облицювальна, цегла | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]