00:26
Будівництво найвищого житлового хмарочосу в Європі завершили в Іспанії

іспанія житловий хмарочос Intempo В іспанському курортному місті Бенідорм завершили будівництво хмарочоса Intempo – найвищого багатоквартирного будинку в Євросоюзі.

Висота будівлі становить 187 метрів. У вежах-близнюках встановлені найшвидші ліфти в Іспанії, які підіймаються зі швидкістю 4,2 метра на секунду і можуть доставити пасажирів на верхній поверх лише за 52 секунди.

Ціна на пентхауси, розташовані у ромбовидній структурі, яка об’єднує вежі нагорі, становить близько 2 мільйонів євро. На інших 47 поверхах ціни стартують від 257 000 євро.

За словами промоутера Uniq Residential, незважаючи на кризу, яку переживають європейські курорти, 100 з 256 квартир Intempo були попередньо продані. Близько 60% квартир розкупили іспанці, а решту – росіяни, скандинави, німці та бельгійці.

Будівництво хмарочосу тривало 17 років, і за цей час він змінив кількох власників. Фонд SVPGlobal, якому зараз належить Intempo, заплатив 60 млн євро за придбання боргів будівлі у Sareb – так званого «поганого банку», створеного для виведення десятків тисяч незавершених об’єктів після обвалу на ринку нерухомості в Іспанії в 2008 році.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 502 | Додав: admin | Теги: іспанія, Європа, хмарочос, житловий, будівництво, InTempo, бенідорм | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]