15:20
Чи варто звертатися в агентства нерухомості при покупці квартири?

Напевно, більшість людей при здійсненні вибору квартири для придбання намагаються покластися на свою думку або родичів. Чи це правильно? Безумовно, коли ви думаєте про своє власне житло, то вам воно повинно подобається і бути комфортним як по самопочуттю, так і по доступності. Але при виборі житлового комплексу, де буде знаходиться ваш куточок, варто таки проконсультуватися з професіоналами, адже вони знають ринок і можуть підібрати для вас найкращий варіант.

покупка квартира

Ріелтори ретельно перевіряють добропорядність орендодавців або власників житла, тому ви будете спокійні за те, що вся документація в порядку і проблем в подальшому не виникне. Але агентство нерухомості відповідає не тільки за захист покупця, але і продавця, так як з вашими намірами також будуть добре ознайомлені.

Клієнт також може бути впевнений у захисті економічних і правових інтересів. З самого початку ви маєте право на консультації будь-якого характеру, а також юридичний супровід угоди.

За допомогою агента ведеться реальна оцінка і аналітика квартири. Тобто вам чесно розкажуть про переваги і недоліки житла, що не виставляючи апартаменти в кращому світлі. 

Також ріелтори економлять ваш час, причому значно. Уявіть: скільки чекало б вас зустрічей, безперспективних поїздок і обговорень з незнайомими людьми? А так агентство підбирає для вас кращий варіант відповідає вашій ситуації.

Тепер ви розумієте, для чого звертатися в агентства нерухомості.

Якщо ви боїтеся, що вас обдурять, то значить ви розважливі і розумні! Але в інтернеті багато достовірних рейтингів ріелторських компаній з реальними відгуками від клієнтів. 

Ознайомтеся і почніть підбирати квартиру мрії з фахівцями, які врахують всі ваші побажання. 

На питання - чи варто звертатися в агентство нерухомості при покупці квартири в новобудові або на вторинному ринку немає однозначної відповіді. 
 
Квартиру в новобудові купувати через агентів не має сенсу, так як великі будівельні компанії ведуть активну рекламну політику і будують офіси продажів, як тільки встановили паркан для майбутнього будівництва. Згідно зі статистичними даними максимальна кількість угод реєструється представниками агентств на «вторинному» ринку.

Покупка квартири через Агентів зручний варіант, тільки якщо воно має рекомендації реальних клієнтів, якісно надає послуги і гарантує безпеку угоди. Для того, щоб знайти нерухомість без агентства доведеться витратити значну кількість часу

Ознайомтеся і почніть підбирати квартиру мрії з фахівцями Kievsea, які врахують всі ваші побажання.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 745 | Додав: admin | Теги: Нерухомість, покупка, квартира, агентство | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]