15:41
Де взяти гроші на ремонт?

Будівництво та ремонт — досить затратні заходи, які потребують постійного надходження грошей. Але, на жаль, не кожен з нас має великі суми грошей. Саме тому, зважившись на кардинальні зміни у своєму будинку, необхідно вирішити фінансову проблему.

Звичайно, завжди можна знайти кілька шляхів для вирішення поставленого завдання:

  • по-перше, протягом року відкладати певну суму для того, щоб до старту будівельного сезону утворилися якісь нагромадження;
  • по-друге, сучасна фінансова сфера передбачає використання послуг кредитної організації.

Кредит — це можливість отримати потрібну суму в той момент, коли це буде необхідно, але при цьому потрібно розраховувати на необхідність виплати певної процентної ставки та чіткого дотримання графіка погашення.

Сучасні кредити можуть бути кількох основних видів, але найбільшого поширення набули:

  • споживчі;
  • кредит для бізнесу;
  • кредит готівкою.

Який варіант обрати?

Будівельні або ремонтні роботи передбачають як одноразові витрати на купівлю будівельних матеріалів, так і поступові вливання, які будуть потрібні весь період проведення робіт. Саме тому тут бажано використовувати обидва способи, які були зазначені вище.

При оформленні кредитної лінії необхідно заздалегідь визначитися з необхідною сумою та оптимальними термінами. Важливо відзначити, що багато магазинів будівельних матеріалів та обладнання співпрацюють з банками, а це означає, що в даному випадку можна виключити кредит готівкою, який зазвичай має більш високу процентну ставку.

Що потрібне для оформлення?

Для отримання грошей сьогодні потрібен лише два документи — паспорт та ідентифікаційний код, хоча деякі організації вимагають додаткового підтвердження доходів, довідки з місць роботи та навіть листа від керівника з рекомендаціями та підтвердженням довгострокової співпраці. Хоча тут вимоги можуть бути досить індивідуальними, тому бажано повний список необхідних документів уточнити у кредитного менеджера.

Оцінюємо власні можливості

Довідка про доходи — це офіційний документ, необхідний для підтвердження стабільного фінансового становища, але, крім неї, позичальник сам має оцінити свої можливості, особливо в тому випадку, коли термін кредитування перевищує шість місяців.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 422 | Додав: admin | Теги: будинок, ремонт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]