18:23
Дерев'яні вікна: як зробити своїми руками

дерев'яне вікно При самостійному виготовленні дерев'яного вікна навряд чи обійтись без додаткового обладнання. Щоб дерев'яне вікно зробити своїми руками потрібно докласти достатньо майстерності та зусиль. Починати краще з підготовки деревини, яка має бути напилена в бруски та висушена. Далі складаємо 3 шари брусків, волокна внутрішніх і зовнішніх брусків повинні лежати з протилежним напрямком волокон. Бруски дерева змазують клеєм, після чого поміщають під прес. В результаті ми отримуємо тришаровий бурс, що є основою дерев'яного сучасного вікна.

Зводиться етап самостійного виготовлення вікон до обробки на чотиристоронньому верстаті тришарового бруса. На даному верстаті брусу надають профіль рами та профіль стулки. Далі виготовляючи дерев'яне вікно своїми руками, ви нарізаєте розмір спрофільованого брусу і з'єднуєте його або через шип, або в так званий "ластівчин хвіст".

Ті заготовки, які ми отримуємо, потрібно самостійно ґрунтувати, шліфувати та фарбувати. Такі операції можуть повторюватися кілька разів, все залежить від технології самостійного фарбування вікон з дерева.

дерев'яне вікно

Окреме питання – це питання, пов'язане із замовленням склопакетів та фурнітури для дерев'яних вікон. Є досить велика кількість місць, де ви можете замовити склопакети і обзавестися різною фурнітурою для євровікон з дерева.

Самостійне встановлення фурнітури здійснюється згідно з рекомендаціями фірми, що займається постачанням елементів фурнітури. Для склопакета кріплення відбувається штапиками, закріпленими спеціальними кривими цвяхами. Щоб забезпечити герметичність та захист від попадання вологи, усі склопакети за рахунок спеціального прозорого силікону герметизуються, герметик наносять відразу рівним шаром між деревиною та склопакетом.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 296 | Додав: admin | Теги: дерев'яне, вікно | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]