18:24
Дизайн проект квартири з двома несучими стінами

дизайн проект квартира У багатьох випадках недоліки можна перетворити на переваги, приклад тому – дизайн-проект, де дві перпендикулярні несучі стіни стають просторовими домінантами, навколо яких формуються інтер'єри гостьової та приватної частин. У стіні, що несе, відокремлює вітальню від "мокрих зон", з боку кухні прорубується метровий отвір, а існуючий отвір з іншого боку збільшується до 1,2 м.

В результаті передпокій тепер не здається таким тісним. Вбудована шафа-купе трикутної форми приховує двері, що ведуть до спальні. Приміщення візуально збільшується завдяки великим дзеркальним поверхням - дверям шафи, розташованої навпроти дзеркала висотою на всю стіну, і квадратним плитам, якими оброблена стеля.

Центральне місце в квартирі займає вітальня. Несучі стіни виділені різними оздоблювальними матеріалами. Перша стіна та вентшахта оздоблені плиткою із природного каменю, друга - обшита червоним деревом. Підлога покрита паркетною дошкою різної ширини, укладеною у двох напрямках. Широка йде по діагоналі, з передпокою через всю вітальню до вікна, вузька — перпендикулярно їй, із вітальні до кухні та спальні.

дизайн проект квартира

При оформленні стелі використані натяжні та підвісні елементи (з гіпсокартону). Конфігурація кімнати дозволяє встановити домашній кінотеатр. Уся апаратура знаходиться біля "кам'яної" стіни, з протилежного боку, за кріслами – листові колонки. У утепленій лоджії, на вистеленому невисокому подіумі ковроліном, розмістився "зимовий сад", який можна ізолювати від вітальні, закривши розсувну скляну перегородку.

Кухня невелика за площею, але цілком затишна. Тут є необхідне кухонне обладнання, круглий скляний стіл, скляна шафа для посуду, розташована біля входу в кімнату, та барна стійка, що примикає до вікна. У робочій зоні стіни та підлога виконані синьою керамічною плиткою.

Спальня влаштована в дальній кімнаті. Спальне місце відокремлено від вбиральні невисоким подіумом, вистеленим ковроліном. У утепленій лоджії обладнано міні-кабінет. Багаторівнева підвісна стеля над ліжком оброблена дзеркальними квадратними плитами. Так само як і у вітальні, несуча стіна обшита червоним деревом.

Ванна кімната збільшена за рахунок площі санвузла та кухні, тому тут вдалося розмістити не лише гідромасажну ванну, а й душову кабіну. Підлога оброблена піщаною плиткою, стіни - блакитною; стеля оббита золотистими рейками, замість традиційних дверей — розсувна.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 286 | Додав: admin | Теги: Проект, дизайн, квартира, стіна, несуча | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]