14:33
Душові кабіни та піддони від компанії "Weston"

В даний час душову кімнату оформляють різноманітними матеріалами, що мають свої функціональні призначення. У сучасних душових часто огорожа виконана зі скла. Якщо розглядати скляні душові кабіни, які виготовляють зараз, вони сильно відрізняються від своїх попередників. Вони вдосконалені та компактніші.

душова кабіна

Особливості душових зі скла

Компанія Weston пропонує широкий асортимент душових кабін та піддонів за доступною вартістю. У нас є також душова кабіна 100х100 та інші варіанти практичних конструкцій. Вироби спеціально призначені для гігієни, тому в них відсутні будь-які надмірності.

Моделі із скла з'явилися з недавнього часу, але змогли стати гідними конкурентами іншим конструкціям. Це обговорюється тим, що для виробництва скла використовується натуральна сировина. Воно не несе жодної небезпеки для людського здоров'я.

Сучасний інтер'єр виглядає зі скляною сантехнікою естетичніше. В асортименті є і традиційні моделі. Вони мають строгі лінії, простий лаконічний дизайн. Їх можна замовити та купити на сайті weston.com.ua

Переваги скляних конструкцій

Якщо прагнете зекономити місце у ванній кімнаті, в нагоді стане душова кабіна кутова, адже її можна розмістити у вільному куточку простору. Це дуже зручно, адже дві сторони такої кабінки будуть відігравати роль дверей, а інші дві сторони можуть використовуватися для кріплення поличок, тримачів, душових систем…

Крім цього кабіни зі скла виділяються:

Надійною конструкцією. Вироби мають високу міцність.

Естетичною привабливістю. Скло має захисні властивості, тому у приміщенні підтримується необхідна вологість.

Великий термін служби. Якщо зі склом правильно і обережно поводитися, воно зможе десятиліттями не втрачати своїх властивостей. Скло не здатне старіти, гнити на відміну від дерева і з часом не руйнується.

Перегородки зі скла легко встановлюються. В них відсутні шви.

На скло може бути виконане гравіювання інші декоративні елементи та нанесені будь-які зображення.

Зі скла швидко відмивається бруд і водні плями. Не потрібно для цього використовувати спеціальні засоби.

Душові можуть мати різні габарити. Тут немає певних допустимих меж.

душова кабіна

У технологічному виробництві використовують безпечне скляне покриття. Але не можна користуватися абразивними засобами для догляду за склом.

Душова кабіна може мати різну форму. Можна зустріти кутовий чи вбудований варіант у спеціальну нішу. Є моделі, що мають своєрідний дах. Їх використовують у приватних будинках.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 444 | Додав: admin | Теги: душові кабіни Львів, душові кабіни Ужгород, душова кабіна 100х100, душова кабіна під замовлення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]