00:25
Два фактори, які не можна ігнорувати при виборі квартири

Два фактори, які не можна ігнорувати при виборі квартири

вибір квартира нерухомість Безумовно, майбутню квартиру вибирають упереджено: район, ландшафт, поверх, фасад, закритий двір, паркінг, транспортна розв'язка, інфраструктура - це дуже важливо. Ті, у кого достатньо коштів, купують квартиру з повним набором комфорту всередині і зовні. Є і більш скромні варіанти. Але головне, щоб внесені на будь-якому етапі гроші на новобудову туди саме і потрапили.

Підстрахування кожен вибирає сам. Але без розуміння юридичного боку обдуреним бути в рази швидше. Якщо з тонкощами юридичної складової не всі можуть розібратися, то вимагати у будівельної компанії статутні документи - це можуть всі. І всі мають право. Ще один підводний камінь - договір.

Підписувати його треба разом з юристом. Так з'являється надія, що в разі обману внесених гроші забудовників можна буде звернутися до суду, надавши офіційний договір. Якщо купити квартиру в новобудові в зданому будинку, тоді юристи можуть надати кваліфіковану допомогу при оформленні комунальних послуг. А платити за них в новобудові з підвищеною комфортністю доведеться пристойно. Тим більше, сума повинна відповідати цьому самому підвищеному комфорту.

вибір квартира нерухомість

І, нарешті, як же вибрати ту будівельну компанію, яка гарантує зведення будинку і повний порядок з документами? Тут може допомогти порівняльний аналіз інформації про будівельні компанії. І перше, на що слід звернути увагу, щоб в скандалі компанія помічена не була. А другий переконливий показник: "сарафанне радіо". Це самий достовірне джерело, що розповідає про те, хто дійсно будує будинки, а хто, зібравши гроші з інвесторів, зникає. Читайте форуми, незалежні сайти та відгуки покупців, щоб купити квартиру від забудовника і в підсумку визначитися з правильним забудовником.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 513 | Додав: admin | Теги: квартира, Нерухомість, Вибір | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]