21:57
Forbes вирахував голлівудську знаменитість з найдорожчим особняком


Коли мова заходить про нерухомість, то багато знаменитостей, включаючи російських, намагаються селитися неподалік один від одного. Вони готові заплатити мільйони доларів за те, щоб придбати об'єкт у найпрестижнішому місці.

Гарним прикладом є район Malibu Colony в Каліфорнії, пише Forbes. Побудований в 1920-х роках, цей район швидко став улюбленим місцем для життя у голлівудської еліти. Майже через сторіччя список жителів цієї місцевості нагадує лист номінантів на премію "Оскар". На даний момент тут продають свої будинки дві кінозірки - Леонардо ді Капріо і Джим Керрі.

Як передає Prian.ru, в листопаді 2012 року Ді Капріо виставив на продаж свій особняк в Малібу за ціною 23 мільйони доларів після невдалої спроби здати його в оренду за 75 тисяч доларів на місяць на літній період. За цю астрономічну ціну покупець отримає головний будинок з чотирма спальнями, окремий будиночок для гостей із двома спальнями та третю будівлю зі спортзалом, медіа-кімнатою та офісом - все це розташовано на площі трохи менше 2023 кв. метрів.

Розташований тут же, в Малібу, будинок Джима Керрі вартістю 14 мільйонів доларів не такий вже і великий за місцевими стандартами. У ньому є п'ять спалень, п'ять ванних кімнат, джакузі на даху та приватний майданчик з видом на океан.

Крістіна Агілера запрошує 13,5 мільйона доларів за свій особняк у Беверлі Хіллз. Розташований за приватними воротами, цей рожевий будинок може похвалитися 929 кв. метрами житлової площі, шістьма спальнями, дев'ятьма ванними кімнатами, салоном краси і басейном. У будиночку для гостей розташована звукозаписна студія.

Актор і продюсер Марк Вальберг намагається продати свою власність в Беверлі Хіллз з 2008 року. Ціна вже знижена з 15,9 мільйона до 13 мільйонів доларів. Нерухомість являє собою особняк площею 1068 кв. метрів, будинок для гостей із двома спальнями, спортзал з боксерським рингом, басейн з гротом і поле для гольфу.

Зоряний статус будинку не підвищує його вартість, проте може здорово допомогти в просуванні такої нерухомості на ринку, говорить Джойс Рей, агент з нерухомості в компанії Coldwell Banker Previews International, який продавав будинки таких знаменитостей, як Рінго Стар, Голді Хоун, Ніколас Кейдж і Рене Зелльвегер.

Належність будинку знаменитості не гарантує успішний продаж. Так, репер 50 Cent намагається продати свій особняк площею 4507 кв. метрів з 2007 року, і досі безрезультатно. Це при тому, що будинок може похвалитися 19 спальнями, 25 ванними кімнатами, кількома кухнями, зовнішніми і внутрішніми басейнами, полем для стрільби і нічним клубом з підсвічуваним танцполом

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1714 | Додав: adminA | Теги: район Malibu Colony в Каліфорнії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]