08:10
Головні етапи будівництва будинку

будівництво будинок Безперечно, що перед початком будь-якого будівництва варто розуміти, що в якій послідовності необхідно робити. Начебто все зрозуміло і просто, а коли починаєш робити виникає безліч питань і як правило проблем. Пропоную розібратися з усіма етапами будівництва будинку по порядку:

  • перше, із чим необхідно визначитися - це проект будинку;
  • друге, з яких матеріалів будувати будинок;
  • далі настає найцікавіше, саме будівництво будинку.

Детально про кожен етап ми поговоримо в інших статтях, а зараз просто розглянемо етапи будівництва будинку.

Першим етапом є фундамент, адже фундамент - це основа вашого будинку. Тут дуже важливо підійти відповідально і не поспішаючи. Обов'язково необхідно розрахувати навантаження на фундамент, визначитися з його типом, глибиною та шириною. Сам процес заливання фундаменту не є таким складним.

будівництво будинок

Другий етап - це зведення стін. Процес зведення стін прямо залежить від того з якого матеріалу вони будуть, цегла, дерево, різного роду блоки, сендвіч-панелі. Кожен із них буде розглянутий в інших статтях.

Третій - монтаж даху. Тут все також залежить від того який дах у вас буде - двосхилий, чотирьох скатний, ламаний, і з яких матеріалів він буде зводитися. Варіанти будівництва різних типів дахів ми, звичайно, розглянемо в інших статтях.

Ну ось у принципі і три основні етапи будівництва будинку. Всі інші роботи вже вважаються обробкою і також будуть розглянуті в інших статтях, але все ж таки для зручності та простоти рекомендується робити все порядку - встановлення вікон, монтаж електричних мереж, монтаж систем опалення, чорнове та чистове оздоблення будинку.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 283 | Додав: admin | Теги: будівництво, будинок | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]