19:59
Як красиво облаштувати лоджію


Кожна людина прагне до того, щоб його балкон або лоджія були оформлені максимально красиво і комфортно.

Це приміщення може грати різні ролі. Для того, щоб балкон грав роль повноцінної кімнати, то необхідно засклити балкон і забезпечити гарну теплову та звукоізоляцію. Можна також облаштувати лоджію, як зону для відпочинку. В цьому випадку приміщення обладнується різними шезлонгами, кріслами і столиками. Також на такий лоджії присутня безліч горщиків з квітами.

Підбирати квіти аби як не варто. Тут дуже важливо зупинити свій вибір на правильних видах рослин. Все залежить від освітлення балкона і сторони світла, на яку він виходить. Необхідно вибирати тільки ті квіти, які будуть добре рости в умовах вашого балкона.


Іноді лоджії необхідно забезпечити захист від попадання прямих сонячних променів. Цей захист може забезпечити додатковий козирок або висаджені рослини, які плетуться, саме вони можуть забезпечувати потрібний мікроклімат для решти рослинності.


Ящики для квітів можна розташовувати різним чином. Дуже добре буде виглядати багатоярусне розташування, яке відмінно заощадить простір при великій кількості кольорів. Слідкуйте за тим, щоб квіткові ящики були закріплені надійно і не шаталися.


Меблі для облаштування лоджії вибирається виключно легкі, щоб не створювати зайвого навантаження на конструкцію. Тут ідеально підійдуть плетені меблі в поєднанні з розкладними стільчиками і столами. Використання важких меблів може привести до дуже неприємних наслідків.


Якщо лоджія досить простора, то на ній чудово виглядатиме невеликий фонтанчик. Ще одним дуже важливим елементом є правильне освітлення. Світильники мають бути встановлені таким чином, щоб від них світло підкреслювло красу рослин та інших елементів декору.


Існує ще безліч прийомів, які зроблять балкон або лоджію більш затишною і комфортною. Варто лише трохи пофантазувати.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 2289 | Додав: admin | Теги: лоджія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]