17:10
Як облаштувати інтер'єр лоджії своїми руками

інтер'єр лоджія На перший погляд лоджія знаходиться поза межами квартири, але при вирішенні дизайнерських завдань вона є продовженням кухні або кімнати. Колір, фактура, аксесуари дублюються чи вторять стилістичним рішенням основного приміщення.

Якщо основним приміщенням є вітальня, витримана в стилі "Класика", то й лоджія повторює строгі форми, чіткі симетричні розстановки меблів (частіше вздовж стін) та розташування картин на рівній відстані одна від одної або строго в центрі стіни. Все геометрично та пропорційно. І навіть фіранки звисають геометричними прямокутниками.

Але який яскравий і грайливий ампір у своєму різноманітті та химерності! Зал з лоджією оживає цим різноманіттям форм та фарб. Всі елементи витіюваті: від малюнка на шпалерах до ніжок і підлокітників на меблів. І все це підкреслюється яскравими кольорами штор.

Ну і звичайно сучасний стиль наповнений сріблястим металом:

  • хромовані ніжки столів та стільців;
  • фурнітура меблів виготовлена з алюмінію;
  • навіть скляні кружки схожі на металеві.

інтер'єр лоджія

Металеві видаються телевізори, музичні центри, домашні кінотеатри. Вікна закриті металевими жалюзі. Весь інтер'єр трохи нагадує космічний корабель, де все просто, немає нічого зайвого, все функціонально.

Але спальня не може бути такою техногенною. Лоджія у спальні повинні бути наповнені затишком та романтикою. У спальні людина стає сама собою, де щільні драпірування штор приховують його від решти світу, а світло нічного світильника розслаблює. Це місце потаємних таємниць і маленьких приємностей у вигляді чашки кави від коханої людини в неділю вранці.

Можна почати з малого: з утеплення своєї лоджії та зміни її інтер'єру і Ви не зможете зупинитися, Ваш будинок перетвориться в щось нове та цікаве!

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 316 | Додав: admin | Теги: інтер'єр, лоджія, дизайн | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]