18:28
Як правильно укласти теплу підлогу


Потрібно лише вибрати тип підлоги з підігрівом і почати укладати. Розрізняють два типи: електричний і водяний.

Як правильно укласти теплу підлогу з електричним підігрівом: на підлогу прокладається нагрівальний кабель. Довірте укладання професіоналу, тому що працювати з електрикою дуже небезпечно.

Втім, мало хто укладає електричну теплу підлогу по всій квартирі. Цей варіант ідеально підходить тільки для дитячої, спальні та ванної кімнати. У рідкісних випадках і для балкона: якщо у вас там робочий кабінет, і зимовими вечорами некомфортно сидіти без додаткового підігріву.

Після правильного укладання теплої підлоги не можна нагрівати підлогу протягом 45 днів.

Не забувайте, що витрати на електроенергію зростуть у рази. Ця проблема серйозніша, ніж електромагнітне випромінювання від кабелю, про який багато говорять. Але насправді, кабель на підлозі нешкідливий, він не принесе ніякої шкоди організму.

Як укласти водяну теплу підлогу для обігріву використовують труби з гарячою водою. Гаряча вода надходить з центрального водопостачання, куди підключається труба. Якщо ваша квартира знаходиться на верхніх поверхах старого будинку, у ваших сусідів можуть початися проблеми з потужністю струменя. За водяну підлогу не потрібно додатково платити, якщо звичайно не поставите для неї окремий лічильник.

При установці водяної підлоги не можна економити на трубах.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 2562 | Додав: admin | Теги: тепла підлога | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]