13:38
Як вирішити проблему підвищеної вологості: профілактика та осушувачі

Як вирішити проблему підвищеної вологості: профілактика та осушувачі

осушувач повітря Перебуваючи в приміщенні незначний час, кожній людині дано відчути наскільки комфортна температура. Але про такий параметр, як вологість, рецептори шкіри повідомляють не відразу, і навіть якщо виникає відчуття важкості дихання, його не відносять до небезпечних факторів, але абсолютно марно. Вологість, як і температура, здатна впливати на здоров'я, і чим далі її показники відхилилися від норми, тим більше негативу дістається людині, і тих предметів, які її оточують. Залишати без уваги насичений вологою простір не варто, адже наслідком нехтування можуть стати серйозні проблеми.

Саме тому, щоб уникнути проблем і зберегти своє здоров'я, слід підібрати собі якісний осушувач повітря для житла. Зробити це вигідно в Україні можна онлайн, відвідавши спеціалізований інтернет-ресурс osushiteli.ua. Тут запропонують варіанти осушувачів різних видів та від кращих світових виробників і за самою оптимальною ціною на ринку.

Згубний вплив вологи: як він проявляється?

У вологому і теплому повітрі мікроорганізми розмножуються з подвоєною швидкістю, а значить існують потенційні ризики для прояву наступних негативних факторів:

  • загострення захворювань, пов'язаних з дихальною системою;
  • відсиріванню меблів, домашнього текстилю та інших предметів;
  • поява грибка і цвілі на стінах, стелях, в кутах і підлозі.

Боротися з руйнуванням побуту доведеться довго, та й лікування хвороб - це малоприємна процедура. Однак ситуацію можна вирішити до того, як виникнуть неприємності, якщо осушувач повітря для квартири купити у перевіреного виробника.

Вибір осушувача і профілактичні заходи

Прилади, які регламентують стан мікроклімату, представлені кількома видами. Їхній принцип роботи конструктивно різниться, але ефект виявляється досить схожим. Тому варто подумати: чи витрачати солідні кошти на систему клімат-контролю або можна обійтися недорогим, але продуктивним агрегатом. Йому на допомогу можна проводити профілактичні заходи:

  • обладнати вентиляційні комплекси;
  • регулярно провітрювати приміщення;
  • відкривати доступ сонячного світла.

Ці методи працюють практично завжди, але стримуючим фактором може стати тіньове розташування квартири або близькість неопалюваних підвалів. У цьому випадку основне навантаження щодо осушення повітря ляже на пристрій, тому перевагу слід віддавати найпродуктивнішому серед осушувачів.

Прилад буде справлятися з вологими парами ще краще, якщо в його функціональний набір буде входити очисна дія. Вона спрямована на усунення з повітря запахів, пилу і всіляких домішок, що знижують рівень комфорту в житлових кімнатах і допоміжних (гігієнічних) приміщеннях.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 645 | Додав: admin | Теги: осушувач, повітря | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]