10:11
Як вірно доглядати за сталевою ванною: поради

Як вірно доглядати за сталевою ванною: поради

догляд за сталевою ванною Ванни з нержавіючої сталі давно завоювали популярність серед господинь. Вони мають малу вагу, тому їх легко встановлювати. Вони не тріскаються і не розколюються, відмінно переносять температурні перепади. Однак не варто забувати про те, що ванни зі сталі покриті емаллю, яка чутлива до впливу агресивних хімічних речовин. Так як же доглядати за такою сантехнікою?

Використовуйте м'які засоби для чищення

Щоб зберегти цілісність емалі, віддавайте перевагу гелям і емульсій, що не містять в своєму складі агресивних кислот. Також варто забути і про жорсткі щітки - вони можуть подряпати емаль. Використовуйте м'які губки і серветки з мікрофібри.

Обполіскуйте ванну після кожного використання

Мильний і вапняний наліт найлегше відмити відразу, поки ванна ще волога. Сильним напором води з душу змийте забруднення, а при необхідності протріть покриття серветкою з мікрофібри. Так Ви полегшите собі прибирання і надовго збережете свіжий і привабливий зовнішній вигляд Вашої ванни.

Не ставте в ванну важкі предмети

Виготовлена ​​з цілісного листа сталі ванна може не витримати впливу предмета з великою масою. Наприклад, якщо Ви вирішите помити в ній важку металеву деталь, сталеве дно злегка прогнеться, емаль навколо вм'ятини потріскається, і в результаті зовнішній вигляд даного сантехнічного виробу постраждає.

Догляд за сталевою ванною набагато простіше, ніж здається. Вона довговічна і міцна. Достатньо лише дотримуватися кількох простих правил, щоб надовго зберегти її привабливий зовнішній вигляд.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 981 | Додав: abel | Теги: догляд, ванна, сталева | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]