17:11
Як зробити готель більш привабливим для гостей?

Якщо ви хочете отримувати більше замовлень, варто визначитися з тим, на яких клієнтів орієнтуватися передусім. Коли це люди віком орієнтовно 20-40 років, важливо пристосуватися до постійно мінливих смаків і тенденцій. Тож слід запропонувати їм унікальні та оригінальні враження, такі як ексклюзивні послуги, доступні у вашому закладі, міні-бари для готелів, спа-процедури тощо.

готель

Варто включити в інтер’єр вашого закладу посилання на місцеву культуру. Додайте готелю автентичності! Облаштуйте номери та зони загального користування елементами й матеріалами, які пов’язані з місцевістю, та роботами локальних художників. Так, щойно гості увійдуть до кімнати, вони відчують географічну та культурну приналежність, яку ви хочете передати. А додатковим бонусом стане можливість перекусити й чогось випити завдяки такій техніці: https://www.hotek.com.ua/ua/dlya-nomerov-ua/mini-bary-holodilnyky/.

Запропонуйте точки взаємодії у цифровому форматі

Зараз є багато цифрових методів і стратегій, які допоможуть зацікавити ваших гостей одразу після прибуття. Деякі не тільки допомагають покращити їхній досвід, а й також можуть сприяти просуванню ваших послуг.

  • Ви можете використовувати цифрові дисплеї в холі, щоб рекламувати свої зручності та показувати фотографії готелю й гостей, які ними користуються.

  • Навіть Wi-Fi може перетворитися на рекламний інструмент, скеровуючи користувачів прямо на ваш сайт або на цільову сторінку.

  • Сьогодні у багатьох готелях використовуються роботи-консьєржі. Не зважаючи на недоліки з погляду людського контакту, роботизована технологія дозволяє персоналу зосередитися на інших речах. Також допомагає персоналізувати перебування гостей.

Багато готелів співпрацюють із компаніями, які надають цифрові послуги. Наприклад, деякі заклади надають послуги потокової передачі мультимедіа в номерах через Netflix, надаючи гостям високоякісний візуальний досвід зі своїми особистими даними. Максимально використовуйте свою власність – і отримуйте більше бронювань. В цьому може допомогти продукція на сайті: https://www.hotek.com.ua/ua/dlya-nomerov-ua/mini-bary-holodilnyky/.

Виберіть екосвідомість

Екологічність не тільки допомагає довкіллю, а й позитивно впливає на вашу репутацію. Значна частина людей віком від 20 до 40 років вважають важливим або дуже важливим, щоб компанія сприяла добробуту спільноти. Можна використовувати екоматеріали при облаштуванні інтер’єру. Також – встановити сонячні батареї, енергозберігаючі лампи тощо.

Запропонуйте розваги на дозвіллі

Якщо ви хочете отримати більше замовлень від клієнтів, які люблять розваги, допоможіть їм відкрити місцеву кухню та визначні пам’ятки поблизу готелю. Ваші гості, ймовірно, будуть зайняті відвідуванням зустрічей і конференцій, тому у них не буде багато часу, щоб дізнатися про те, що може запропонувати ваш пункт призначення.

Тому запропонуйте на ресепшені карту міста й листівки з місцевих ресторанів, і клієнти будуть вам вдячні. Ви також можете створити привабливі пакети групових заходів, які включають транспорт, квитки в музеї та місцевий обід або вечерю. Скористайтеся цими рекомендаціями, щоб підвищити лояльність гостей до вашого готелю. Хай щастить!

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 476 | Додав: admin | Теги: готель, гості | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]