12:14
Якісні офісні меблі — запорука успіху бізнесу
якісні офісні меблі — запорука успіху бізнесу
Щоб відчувати гордість за свій офіс, необхідно кожен квадратний метр приміщення довести до досконалості. Принтер, комп'ютери, зразки продукції і каталоги, тематична література, особисті речі співробітників - все це вимагає відповідних полиць, столів і місць для зберігання. Тому офісні меблі повинн і включати в себе стелажі, комп'ютерні та письмові столи, крісла і диван для відпочинку та неформального спілкування. У той же час, слід зазначити, щоб якісні офісні меблі в Україні можна вигідно і швидко купити онлайн за допомогою сайта lamelio.com.ua/ua/ofisni-mebli-2.

Хотілося б застерегти керівників підприємств від бажання, яке часто виникає, заощадити на внутрішньому облаштуванні свого офісу. Навіть якщо клієнтура нечасто відвідує кабінети і кімнати, якщо в офісах компанії працюють лише вузькі фахівці, і приміщення більше використовуються як склади, - все одно, меблі в них повинна бути найвищої якості та мати естетичний зовнішній вигляд. Причин цьому декілька.

По-перше, працюючи в чисто прибраній і наповненій красивими речами кімнаті, співробітники будуть неусвідомлено прагнути відповідати своєму оточенню. Коли є можливість присісти на шкіряний диван з чашкою кави після п'ятихвилинки у директора, щоб обговорити подальші плани на день, якість роботи буде вищою, ніж у обшарпаної кімнатці з меблями з найдешевшого ДСП і МДФ. Працівник не дозволить собі бути гірше свого оточення, він підсвідомо підтягнеться і виконає роботу в строк. Розставлені по фен-шую і за всіма законами жанру меблі, притягуватимуть позитивну енергетику і будуть налаштовувати всіх на відповідний лад.

По-друге, безпечні матеріали, з яких виготовлені офісні меблі, не дозволять алергії вплинути на продуктивність трудових буднів персоналу. Секретарка, яка постійно чхає, чи програміст з вічно забитим носом і червоними очима навряд чи будуть на 100 % віддаватися справі. Щоб люди працювали, а не хворіли, все, що знаходиться в приміщенні, повинно бути абсолютно безпечним для здоров'я.

По-третє, якісні офісні меблі - це повага до людей, які будуть вступати з ними в контакт. Неважливо, заможні клієнти, перевірені ділові партнери або рідні співробітників сидять на шкіряних кріслах за журнальними столиками з ідеального скла. Коли людині приємно знаходитися десь, то вона не буде прагнути піти звідси. Тобто, зменшитися текучка, кожен зможе легко затриматися понад нормований час для завершення справ, зайвий раз прийти на роботу - все це буде в офісі компанії, яка не пошкодувала коштів на гарні та якісні меблі.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 2051 | Додав: admin | Теги: lamelio.com.ua, Офісні меблі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]