07:38
Якою має бути офісна тумба?

Якою має бути офісна тумба?

Щоб робота офісних співробітників була продуктивніша, в приміщенні необхідно створити комфортні умови. Тому до офісних меблів потрібно пред'являти найжорсткіші вимоги. Перш за все, вона повинна бути зручною і міцною, безпечною і зносостійкого.

Одним з головних атрибутів робочого місця є тумба. Зазвичай її встановлюють під робочим столом або поруч з ним. Це місце для зберігання канцелярського приладдя, документів, особистих речей співробітників. При виборі тумби важливо враховувати її розміри і конструкцію, а також матеріал виготовлення.

Офісна тумба має бути місткою. На сьогоднішній день існує кілька різновидів тумб:

1. підлогові;
2. викатні (на коліщатках);
3. вбудовані в столи.

Найчастіше в офісі можна побачити невеликі підлогові тумби з висувними ящиками, в яких зберігається робоча документація.

Конструкція офісних тумб

Тумби для офісу можуть мати закриту або відкриту конструкцію. Закриті моделі оснащені ящиками або дверцятами і підходять для зберігання особливо важливих документів і цінних речей. Відкриті тумби - це стелажі з полицями, які підійдуть для зберігання паперів, часто які часто використовуються в роботі.

Вбудовані тумби є складовими конструкції столів. Такі моделі мають суцільну стільницю, їхнім недоліком є ​​стаціонарність. Вбудовану тумбу неможливо використовувати окремо від офісного столу. Можна також виділити тумби для оргтехніки, оснащені полицями під обладнання і орними дверцями.

Вибираємо тумбу: важливі нюанси покупки

При виборі офісної тумби важливо враховувати кількість речей і обсяг документів для розміщення. Як правило, стандартна тумбочка оснащується декількома висувними ящиками. Деякі моделі тумб забезпечені плоским верхнім ящиком, призначеним для зберігання канцелярського приладдя.

Якщо говорити про ціну, то моделі з дверцятами дешевші, ніж їхні "розсувні" аналоги, проте вимагають більше місця через зовнішнє відкривання дверей. Як і інші предмети меблів, тумбу потрібно підбирати відповідно до колірної гами офісу.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 748 | Додав: admin | Теги: тумба, офіс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]