14:11
Класичний дизайн інтер'єру кухні

Життєва позиція, заснована на пріоритеті надійності та стабільності, пускає коріння в усі аспекти діяльності людини. Це і переваги в одязі, стравах, погляд на навколишній світ, але найголовніше - це спосіб облаштувати власну оселю. І далеко не другорядну роль в останньому грає дизайн кухні в класичному стилі, адже, як відомо, саме їдальня є тим місцем, куди стікаються всі члени сім'ї після напруженого дня і обговорюють все, що відбулося з ними.

Яке оформлення допоможе створити комфортну обстановку? Не повинно бути ніяких елементів стилю хай-тек: блискучих металевих граней і техніки, виставленої на показ. Теплих відтінків гарнітур, зроблений з дерева з лаковим покриттям, можливо, товсті мармурові стільниці та велика кількість світла за рахунок незашторених вікон і великих дверних прорізів або арок - ось так виглядає справжня класика.

Ділянки стін, вільні від навісних шаф, обклеюються шпалерами з неяскравим малюнком тих же тонів або фарбуються світло-бежевим, пісочним або кремовим кольором. Стелю краще залишити білою - в денний час цей колір буде повертати приміщенню сонячні промені, що потрапляють з вулиці, а вечірніми сутінками приємно жовтіти від запалених під стелею ламп.

Меблі повинні відповідати своєму оточенню:

прямокутний або круглий дерев'яний стіл;
виконані з того ж матеріалу стільці або навіть легкі лавки з ажурними або задрапіровані тканиною спинками;
багаторіжкова люстра з матер'яними абажурами;
на підлозі - паркет або плитка;
зелені рослини в невеликих горщиках, розставлені по підвіконню і вільних поверхнях, наповнять повітря життям і піднімуть господині, яка вирішила відпочити від турбот за чашкою чаю, настрій.

Досягти дизайнерської мети можна самостійно походивши магазинами у пошуках оригінальних меблів, які впишуться в класичний інтер'єр. Було б бажання створити для своїх домочадців затишне гніздечко, де кожен знайде для себе улюблений куточок.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1076 | Додав: admin | Теги: кухня, інтер'єр | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]