13:19
Компанія «НоваБудова» - квартири у Львові від забудовника

21-ше сторіччя приносить все більше швидкості у наше життя. Міста збільшуються небаченими темпами, корпорації розширюються, а люди постійно мігрують. Вільного часу залишається все менше. Тому, таким важливим постає питання збереження домашнього затишку та комфорту. Адже дім – це місце, де ви можете відпочити, побути на одинці із собою та своєю сім’єю. Як каже відомий вислів: «Мій дім – моя фортеця».

На ринку забудовників України присутня величезна кількість компаній. Вони пропонують велику кількість варіантів, переманюючи потенційних покупців одне від одного. Щоб розібратися у цьому заплутаному ринку, потрібно витратити не один день. На щастя, існують експерти-урбаністи, які порадять, яка квартира у Львові від забудовника варта вашої уваги.

Як одну із найкращих на ринку забудовників у місті Львові, можна відзначити компанію «НоваБудова». Загалом, ця компанія вже функціонує 13 років. За цей час 5200 українських родин обрали житло від «НоваБудова». А 2016 року стартувало будівництво комплексу комфорт-класу ЖК «Щасливий» у Львові

Перевага якості над кількістю

Мабуть, не раз ви бачили сірі бетонні коробки, які нависають над містом, наче привиди. Так, можливо в такому будинку квартири є дешевшими. Та чи комфортно і безпечно там жити? Чи такі житлові комплекси позитивно впливають на динаміку міста?

Компанія «НоваБудова» відзначається кардинально іншим підходом до спорудження житлових комплексів. До прикладу, ЖК «Щасливий», що на вулиці Біговій, міститиме три 16-поверхівки. Будинки охайні, зручно спроектовані та вирізняються приємною гамою кольорів. Територія комплексу охайно озеленена. А також, облаштована місцями для відпочинку: лавочками, дитячим та спортивним майданчиками. Простір ЖК «Щасливий» використовується раціонально: для уникнення перевантаження подвір’я транспортом тут влаштовують підземний паркінг.

Оригінальні проекти

Компанія розпочала втілення грандіозного проекту – спорудження будинку преміум-класу ЖК «Щасливий» PLATINUM у Львові на проспекті Чорновола. Це один із найвищих житлових будинків міста, який міститиме 22-поверхи. ЖК «Щасливий» PLATINUM вирізняється винятковим дизайном та просунутим рівнем комфорту. Тут можна придбати квартиру із панорамними вікнами, або ж приватною терасою. Завершення будівництва планується на грудень 2020 року.

Індивідуальний підхід

Заслуговує на повагу й те, що компанія «НоваБудова» уважно вивчила свою цільову аудиторію, і має, що запропонувати кожному. Хочете жити в затишному та тихому районі, поближче до природи, тоді вам потрібно купити квартиру у Львові від забудовника, на вулиці Біговій. ЖК «Щасливий», що розташований там, містить різні види планувань одно-, дво- та трикімнатних квартир. Якщо вам до вподоби житло бізнес-класу, яке розташоване за 10 хв. від центру міста, тоді вам більше підійде ЖК «Щасливий» PLATINUM.\

Що важливо, компанія має свій власний відділ ремонту, який пропонує низку сучасних варіантів на будь-який смак та бюджет. Крім цього, ЖК «Щасливий» містить і квартири з готовим ремонтом. А саме, одно- та двокімнатні квартири, облаштовані із врахуванням сучасних дизайнерських рішень, із кухнями-студіями та можливістю перепланування.

Отож, квартира у Львові від забудовника – це гарне рішення при виборі житла, якщо знати особливості житлових комплексів від різних компаній. Тому будьте обачними та зважайте на всі нюанси.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 880 | Додав: abel | Теги: Львів, новаБудова, компанія, забудовник, квартира | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]