16:46
Кредит онлайн — джерело миттєвого фінансування в Україні

Таке джерело фінансування доступне всім охочим. Скористатися ним можна прямо зараз, і вже за декілька хвилин потрібна сума опиниться на карточці.

Шукаєте моментальне джерело фінансування? Скористайтесь кредитом онлайн

кредит онлайн Хочете швидко отримати гроші в борг? Тоді вам потрібне надійне фінансове джерело, яке підстрахує та оперативно покриє несподівані витрати. За терміновою грошовою допомогою в Україні краще звернутися до мікрокрофінансової організації, аніж йти до банку, ломбарду або позичати у друзів. Давайте розглянемо, чому оформлення мікрокредиту є найбільш оптимальним варіантом:

  • по-перше, зараз більшість МФО пропонують отримати гроші через онлайн-сервіс, не звертаючись до стаціонарного відділення;
  • по-друге, мікрокредитори надають дійсно гнучкі і лояльні умови кредитування, яких немає в жодному з банків;
  • по-третє, ця послуга доступна всім охочим: студентам, пенсіонерам, неофіційно працевлаштованим і тимчасово безробітним.

Оформлювати мікрокредит слід у надійній та перевіреній компанії, яка не підведе, і надасть гроші в борг на чесних та прозорих умовах. Порівнявши актуальні пропозиції з оформлення кредитів онлайн в Україні, високу оцінку користувачі дали сервісу «Ваша Готівочка». Клієнти обирають його з декількох важливих причин:

  • компанія багато років знаходиться на ринку фінансових послуг;
  • у кредитора мільйони задоволених та вдячних клієнтів по всій країні;
  • отримати гроші можна без довідок, перевірок, дзвінків і поручителів;
  • перший кредит видають під 0%;
  • обслуговування відбувається в режимі 24/7.

Тепер пропонуємо ознайомитися детально з кожним з цих пунктів, а також з умовами кредитування на картку.

«Ваша Готівочка» — надійне джерело фінансів з безліччю переваг

Компанія «Ваша Готівочка» почала свою фінансову діяльність у 2011-му році. Спочатку українцям надавали позики тільки в готівковій формі, проте через деякий час це джерело фінансів стало доступним і в онлайн-режимі. Сьогодні послугами сервісу «Ваша Готівочка» користується величезна кількість нових та постійних клієнтів різного віку (від 18 до 70 років) та соціального статусу. Компанія обслуговує навіть тих позичальників, які не мають офіційного працевлаштування або звертаються з поганою кредитною історією.

кредит онлайн

Прості умови кредитування — це те, що необхідно всім клієнтам. Ніхто не хоче возитися з тривалою процедурою оформлення, як у банку: збирати величезний стос документів, вносити заставу, шукати поручителів, відповідати на безліч запитань тощо. Компанія «Ваша Готівочка» врахувала всі побажання клієнтів, і виходячи з цього встановила елементарні вимоги, які з легкістю зможе виконати будь-яка доросла людина: підготувати паспорт, код ІПН та банківську картку.

Компанія пропонує клієнтам самостійно вибрати суму та період із наступних діапазонів: сума від 200 до 9000 гривень, кредитний період від 1 до 16 днів. На той випадок, якщо не вдасться вчасно погасити позику, можна буде пролонгувати термін користування нею. Пролонгація дає відстрочку на погашення тривалістю до 16 днів. Продовжувати кредитний період можна необмежену кількість разів. Обов'язкова умова для цього — необхідно сплатити нараховані відсотки за фактичний час користування (без тіла кредиту).

Зверніть увагу, компанія «Ваша Готівочка» проводить безстрокову акцію «Перший кредит під 0%». Згідно з її умовами, нові клієнти отримують позики онлайн під 0,01% (за українським законодавством відсоткова ставка не може бути повністю нульовою). Повторні клієнти компанії можуть позичити гроші під 2% в день від тіла позики. Сума до погашення визначається простим способом — через зручний кредитний калькулятор. Це спеціальний інструмент, який миттєво підраховує, скільки складає вся сума до повернення.

Кредит онлайн — джерело коштів, яке вас не підведе

Отримати гроші в борг за допомогою кредитного джерела «Ваша Готівочка» можна в будь-який день і о будь-якій годині — онлайн-сервіс працює в режимі 24/7, роблячи кредитування комфортним та доступним для всіх користувачів. Хто знає, коли знадобляться гроші: вранці, вдень, пізно ввечері або навіть вночі? А так, будь-яка несподівана ситуація може бути вирішена за 15 хвилин, потрібно тільки оформити заявку на кредит з мобільного або з ПК.

Для миттєвого розгляду заявок та прийняття рішень за ними, компанія використовує сучасну програму: вона автоматично аналізує інформацію про клієнтів, і, якщо дані є коректними та достовірними, то підтверджує запити. Як правило, 99% тих, хто звернувся до vashagotivochka.ua , успішно отримують кредити онлайн.

Вибравши це швидке та надійне джерело фінансування, у вас буде можливість в будь-який момент залатати діри в бюджеті та виправити хитке фінансове становище на стабільне. З усіх питань звертайтеся на «гарячу лінію» 0 800 202 404 або до web-чату на сайті «Ваша Готівочка».

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 556 | Додав: admin | Теги: кредит, онлайн | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]