15:33
Квартира в новобудові: головні переваги покупки

Квартира в новобудові: головні переваги покупки

В наші дні все менше і менше людей цікавляться покупкою житла в "хрущовці" або "сталінці", адже досить активно будуються нові будинки, де придбати квартиру - більш актуальна і цікава ідея. Саме таку квартиру можна придбати, якщо вибрати новобудови у Івано-Франківську для життя, за допомогою ресурсу hydropark.com.ua.

Вважаємо, варто розібрати, в чому полягають переваги життя в новобудові, чому нові будівлі так приваблюють молодь і багато чого ще.

Перша перевага - це можливість повністю з нуля спланувати нову квартиру так, як вам подобається, з усіма необхідними зручностями і найбільш зручним саме для вас розташуванням меблів, що є незаперечним плюсом, адже в старих квартирах зробити ремонт і перепланувати все з нуля дуже складно.

Друга перевага - це максимально комфортні умови для життя і надійність. Нові будинки будуються вже не так, як півстоліття тому, з'являється все більше і більше нових технологій, покликаних зробити наше проживання найбільш комфортним. При покупці квартири в новобудові, ви зможете бути впевнені в стані свого водопроводу і каналізації, а також в хорошій проводці електрики. У старих же будинках вас з величезною ймовірністю очікує як мінімум одна з подібних проблем.

Зараз, в новобудовах вас гарантовано чекають:

  • чисті під'їзди;
  • надійні нові ліфти;
  • більш цікаве і зручне розташування квартир;
  • також додаткове утеплення.

Третя перевага - безпека, що без сумніву дуже важливо. Величезний плюс новобудов - їх зводять у відповідності з усіма новітніми вимогами безпеки. Тут вас чекають останні технології для пожежної безпеки, сигналізація і численні камери відеоспостереження, що зробить життя більш спокійним.

Більшість сучасних будівель обладнано системою водяного гасіння пожеж, що є набагато більш ефективним способом боротьби з пожежами, ніж вогнегасники, до того ж, вона є дешевшою, ніж інші протипожежні системи.

Четверта перевага - повна юридична безпека. Ви можете бути впевненим, що ваша нова квартира не має "поганого" минулого. До того ж, вірогідність того, що вас обдурять з покупкою дорівнює до нуля.

П'ята перевага - ціна квартири набагато нижча, до того ж, за комунальні послуги доведеться платити менше. Це пов'язано з тим, що будинки будуються в відповідно до новітніх технологій, які роблять квартири теплішими - ось і економія на опаленні.

Шоста перевага - благоустрій території навколо новобудови. Найчастіше, двір оснащений безліччю сучасних зручностей для мешканців будинку, а це напевно зробить ваше проживання в ньому більш приємним.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 855 | Додав: admin | Теги: купити, квартира, новобудова, Івано-Франківськ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]