00:19
Меблі для вітальні: як правильно вибрати

меблі вітальня Головне місце в будинку по праву займає вітальня, тому люди намагаються купити італійські меблі, щоб якнайкраще і зручніше їх облаштувати. Однак не варто забувати про те, що навіть ультрамодні та дорогі предмети можуть виглядати недоречно, якщо вони неправильно підібрані. У той же час можна за допомогою простих предметів інтер'єру зробити вітальню ідеальним місцем для відпочинку.

Звичайно ж, відразу варто відзначити, що будь-яка кімната має бути поділена на зони. У вітальні головна зона – це зона відпочинку, яка має бути облаштована максимально комфортно. Для цього найкраще м'який диван та крісла, при покупці яких необхідно звернути увагу на деякі моменти:

  • м'які меблі не повинні бути громіздкими і перегороджувати прохід до виходу або вікна;
  • якщо кімната занадто мала і не дозволяє розмістити два крісла і диван, то можна віддати перевагу двом двомісним диванчикам, розставивши їх під кутом 90 градусів;
  • модульний диван також є відмінним рішенням, так як його деталі можуть розташовуватися в залежності від ситуації, що склалася.

Наступний елемент вітальні – це меблева стіна. Раніше цей предмет виглядав дуже неестетично і займав більшу частину кімнати. Однак сучасні стінки можуть бути дуже вишуканими та мінімалістичними. Крім того, разом із меблевою стінкою можна вибрати стелаж. Стелажі найчастіше обирають ті, хто хоче максимально заощадити простір. Стінки вибирають ті, хто хоче підкреслити свою респектабельність.

меблі вітальня

Модульні меблі в цьому випадку теж мають місце бути. Вони дозволяють переміщати різні частини меблів залежно від ситуації та при цьому роблять приміщення максимально затишним.

Журнальний столик є необов'язковим, але зручним елементом інтер'єру. Найбільш зручними є столики на коліщатках. Психологи рекомендують вибирати журнальні столики округлої форми, оскільки вони схильні до розмови. Що стосується малогабаритних приміщень, то краще вибрати столик кубічної форми, який дозволяє сховати всередині кілька речей.

Ну і, звичайно ж, не варто забувати про тумбу під телевізор та іншу аудіо- та відеотехніку. Для їх розташування можна придбати спеціальну тумбу з різними поличками для зберігання CD-дисків і т.д.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 395 | Додав: admin | Теги: Меблі, Вітальня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]