08:26
Меблі та домашні вихованці: як бути

Меблі та домашні вихованці: як бути

Якщо у Вас живе активний чотириногий улюбленець, при підборі обстановки, захист меблів від тварин стає серйозною проблемою. Мешканці акваріумів, тераріумів і кліток на обстановку впливають мінімально, зате собаки і кішки є не тільки популярними вихованцями, а й лідерами за кількістю зіпсованої меблів.

Звичайно, головним методом було і залишається виховання тварини, але підбір меблів все ж варто проводити з урахуванням їхніх інстинктів. Основні проблеми, з якими стикаються господарі:

1. подряпини від кігтів на дерев'яних частинах меблів;
2. роздерті м'які меблі;
3. згризені ніжки стільців.

Для диванів, крісел й інших м'яких об'єктів кращим захистом меблів від тварин будуть чохли з поролоновим прошарком. Чохол рухливий, і звіру незручно його дерти. Допоможе і застосування щільної тканини, як флок або велюр, в структуру яких кіготь не проникає.

Замість дерева варто вибрати менш привабливі для звіра і більш міцні синтетичні матеріали - пластик, ламінат. Вони завдяки сучасним технологіям екологічно безпечні і красиві, так що Ви не постраждаєте від цієї заміни, до того ж виграєте у вартості.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 833 | Додав: admin | Теги: домашні, вихованці, Меблі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]