11:47
Механізм для розсувних дверей

Коли ви ухвалюєте рішення про встановлення в квартирі розсувних дверей, попередньо рекомендується ознайомитися з принципом роботи механізму, призначеного для їх розсування.

розсувні двері

Навіть за умови встановлення таких дверей за допомогою досвідченого фахівця, вибирати їх для своєї квартири все одно доведеться вам. Дані механізми не мають особливих секретів, але знати деякі нюанси не завадить.

розсувні двері

Механізми, що допомагають розсувати двері, дуже надійні та не складні в експлуатації. Ролики, що мають відповідну якість, не повинні рипіти при роботі, і ковзають практично беззвучно. Щоб встановити подібні конструкції у квартирі, зовсім не обов'язково вирівнювати стіни чи підлогу. У комплект механізму входить безпосередньо сама каретка, обладнана роликами, і напрямні рухи, верхні та нижні смуги.

Каретка механізму виконана з міцного полімерного матеріалу, який настільки зносостійкий, що двері будуть рухатися напрямними, також виготовленими з надійного алюмінієвого сплаву, дуже довгий час. Крім цього, розсувні двері оснащуються спеціальним обмежувачем та стопором, які задають граничні межі переміщення дверного полотна, при цьому обмежувач закріплюється на підлозі, а стопор кріпиться зверху до стіни.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 291 | Додав: admin | Теги: розсувні, двері, механізм | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]