19:06
Міжкімнатні двері з масиву дуба

двері масив дуб До елітного класу міжкімнатних дверей належать двері, виготовлені з масиву дуба. Дуб відрізняється високою якісною характеристикою, що визначило його стабільну популярність при виготовленні різних предметів меблів протягом багатьох століть. Колір виробів із дуба залежить від його породи та варіантів обробки.

Текстура дубової деревини має виражені риси та відрізняється чудовими естетичними якостями. Матеріали із дуба досить легко обробляються. Дуже важливою і цінною властивістю дубової деревини є її стійкість до різноманітних зовнішніх впливів – від механічних до атмосферних пошкоджень, вона чудово протистоїть волозі, особливо після правильної обробки. Але навіть без додаткової обробки деревина дуба практично не гниє.

При виготовленні дверей з масиву дуба використовують матеріали, виготовлені з дерев віком від 140 до 250 років. Найважливішою умовою збереження всіх цінних якостей дубової деревини є суворе дотримання технології обробки. Двері збирають із скріплених між собою дубових дощок, після чого їх поверхню обробляють спеціальними засобами, а зверху покриваються тонким шаром прозорого лаку. У результаті якісного виробничого процесу у світі з'являються двері з дубової деревини, що відрізняється особливою:

  • міцністю;
  • довговічністю;
  • красою.

двері масив дуб

Оскільки двері з масиву дуба відрізняються досить значною масою, їх рекомендується кріпити за три дверні петлі. Також дуже бажано, щоб дверна коробка була виконана з масиву дуба, що важливо як з точки зору надійності її роботи, так і точки зору естетики. Двері з дуба мають високий рівень стійкості до зовнішніх впливів, тому і догляд за ними досить простий і зводиться в основному до регулярних протирок з використанням спеціальних засобів для дубової деревини. Важливо використовувати саме спеціальні речовини, оскільки звичайні засоби для чищення поверхонь можуть завдати пошкоджень поверхням дубових дверей.

Важливо також зауважити, що при обробці спеціальним протипожежним просоченням дубові двері стають вогнестійкими.

Естетичні властивості міжкімнатних дубових дверей стоять на найвищому рівні, вони надають урочистого та солідного вигляду будь-якому приміщенню. Текстура дубових дверей сама по собі дуже виразна і не вимагає додаткового декорування.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 272 | Додав: admin | Теги: масив, дуб, двері | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]