13:57
Модний дизайн інтер'єру: кухня в стилі кантрі

Модний дизайн інтер'єру: кухня в стилі кантрі

кухня в стилі кантрі Вибираючи стиль для кухні, зверніть вашу увагу на стиль кантрі. Кухня, виконана в такому стилі, чудово підійде для людей, які люблять проводити багато часу зі своєю сім'єю в затишку і комфорті.

Як правило, для стилю кантрі характерна природність і натуральність. Саме за це, стиль кантрі люблять багато його шанувальники. Також, вони дуже цінують в такому стилі його відтінки, які завжди теплі, стримані та природні.

Кращими меблями для такої кухні, будуть корпусні меблі з різноманітними формами і конструкціями. Приміром, фасадна поверхня може бути матова або глянцева з невеликою шорсткістю. Дуже важливо, щоб меблі була виготовлені з натуральних матеріалів. Саме структура дерева підкреслює "кантрі стиль".

Крім натурального дерева, в даний стиль прекрасно впишуться меблі з бамбука, плетені меблі. Також на кухні можна розміщувати меблі, забарвлені в певні кольори. Відчуття насиченості і свіжості дадуть меблі, пофарбовані в зелений або оливковий колір. Бежевий колір, додасть приміщенню відчуття тепла і затишку.

кухня, стиль кантрі

Якщо говорити про дверцята шафок меблів, то вони можуть бути з вирізними візерунками або скляними. Візерунки на дверцятах доповнять кухню старовиною, а скляні дверцята значно урізноманітнюють інтер'єр. Крім того, завдяки скляним дверцятам ви зможете розмістити за ними старовинні сервізи, раритетний посуд, різні порцелянові сувеніри. Не бійтеся експериментів, включіть вашу фантазію, доповнюйте кухню різними візерунками та малюнками.

Що стосується поверхні стін, то в стилі кантрі вона може бути як обклеєною, так і забарвленою. Відмінно впишуться в таку кухню шпалери з бамбука або з малюнками квітів. Підлогу можна застелити лінолеумом з орнаментом мозаїки, або покласти паркет. Не забувайте і про декоративні елементи, такі як годинник, етажерки, бра, кошики, світильники.

Також пам'ятайте, що кухонне начиння повинно відповідати даному стилю. Ідеально впишуться в нього бляшані банки для цукру і крупи, чайники з малюнками ляльок, різний старовинний глиняний посуд, масивні чавунні каструлі.

Освітлення в кухні має бути, оригінальним, тобто люстри повинні мати не звичайну форму а, приміром, форму діжок, коліс від воза, або форму старовинних свічників. Штори обов'язково підбирайте з таких матеріалів, як льон, ситець, бавовна. Скатертина на стіл повинна бути з бахромою і рюшами. Ну і, звичайно ж, вбудована побутова техніка. Не треба, щоб в стилі кантрі вона виділялася на загальному тлі кухні, заважала відчуттю сільського комфорту і затишку.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 601 | Додав: admin | Теги: дизайн, кантрі, інтер'єр, модний, стиль, кухня | Рейтинг: 5.0/27
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]