15:51
Натяжні стелі: нюанси

Дані стелі поділяються на два види: глянцеві і матові. Втім є ще й перламутрові, сатинові, напівпрозорі і багато інших. При цьому вибір кольорів і різноманітних відтінків попросту величезний. Потрібно зазначити, що бувають натяжні стелі з різноманітними візерунками, нанесеними малюнками і навіть можна наносити різні фотографії, але вартість таких стель буде більшою. Натяжні стелі, надають великі можливості дизайнерам і дає можливість підібрати потрібне поєднання кольорів і відтінків під різні інтер'єри.

Виробники стель

Сьогодні натяжні стелі випускаються в країнах Азії та багатьох європейських країнах. До того ж на вітчизняному ринку можна зустріти бельгійські, швейцарські французькі, російські та німецькі вироби, а також натяжні стелі, виготовлені в Китаї. Визнаний лідер виробництва натяжних стель - Франція. Французькі стелі мають високу якість, велика кількість фактур і різноманітних відтінків, а також характерну для французьких виробників елегантність.

Німецькі стелі відрізняються характерним для німецької продукції високою якістю, практично не гірше французьких. До того ж натяжні стелі з фотодруком - витвір мистецтва. Економним варіантом натяжної стелі вважаються стелі російського виробництва, які при хорошому рівні якості коштують значно дешевше, ніж у європейських виробників.

Втім українські виробники поки мають можливості витримати конкуренцію з європейськими в різноманітті фактур і колірних гамах. Тому такі стелі можуть придбати ті, хто має бажання заощадити, але не купити річ високої якості, а тим, хто хоче придбати ексклюзивний інтер'єр потрібно звернути увагу на французькі та німецькі стелі, але при цьому буде необхідно витратити набагато більше грошей.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1520 | Додав: admin | Теги: Натяжні стелі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]