14:24
Незаконне кафе на березі Хімкінського водосховища в Москві демонтовано


Кафе, яке було незаконно побудоване на березі Хімкінського водосховища, на 1-ій Захарківській вулиці на північному заході Москви демонтовано, вільний доступ москвичів до водосховища відновлений, йдеться в повідомленні на сайті Державної інспекції столиці Російської Федерації з контролю за використанням об'єктів нерухомості.

"Раніше Державна інспекція повідомляла про виявлені порушення на березі Хімкінського водосховища - самовільні споруди і огорожі, обмежують доступ до водосховища - все це викликало обґрунтоване невдоволення і здивування жителів Північно-західного адміністративного округу", - розповідається в повідомленні служби.


У повідомленні пояснюється, що відповідно до положень Водного кодексу Російської Федерації, смуга землі вздовж берегової лінії водного об'єкта загального користування призначається для загального користування - кожен громадянин має вільний доступ до цієї території і може використовувати її для відпочинку. Ширина берегової смуги водних об'єктів загального користування становить 20 метрів, де заборонено будь-яке будівництво, не дозволяється приватизація та оренда землі.


"За фактами порушення земельного законодавства організації-порушники неодноразово притягувалися до адміністративної відповідальності, видавалися вимоги на усунення порушень. Однак у 2012 році було зафіксовано тільки часткове усунення порушень, повне усунення залишалося на контролі інспекції", - наголошується в матеріалах Державної інспекції.


У них вказується, що на даний момент, за даними управління контролю за об'єктами нерухомості у Північно-західному адміністративному окрузі, відновлений вільний доступ до берега, проведений демонтаж конструкції кафе на Першій Захарківській вулиці, володіння 1, демонтований паркан. Ще по чотирьох будовам, які також підлягають демонтажу, ведеться судове провадження, додається в повідомленні.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1812 | Додав: admin | Теги: Москва, незаконне кафе, демонтовано, хімкінське водосховище | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]