21:07
Обираємо ламінат під натуральний камінь

Натуральний камінь міцний, вишуканий і красивий у приміщенні, але без системи підігріву кам'яна підлога може бути занадто холодною зимою або дощовим літом.

Ламінат під камінь може стати відмінною альтернативою: він має елегантний зовнішній вигляд, не відрізняється від натурального каменю, але при цьому теплий і приємний на дотик. Він широко використовується дизайнерами як покриття для підлоги для кухонь, коридорів і ванних кімнат, а також для обробки стін, камінів і балконів. Вибрати та замовити ламінат з ефектом натурального каменю Ви можете на сайті www.parketpoisk.ua/ru/laminat-pid-kamin.

У чому переваги ламінату з імітацією каменю?

  1. Передбачається 100% збіг малюнка, тому в інтер'єрі легко відтворити поверхню гранітної або мармурової підлоги.
  2. Деякі виробники, крім кольорового оформлення, відтворюють текстуру натурального каменю, що допомагає досягти максимальної подібності.
  3. Моделі ламінованої підлоги під камінь стійкі до підвищеної вологості та мають високий ступінь міцності та довговічності.
  4. Ламінат не чутливий до підвищених температур - його не зашкодить сигаретний попіл або впала на поверхню іскра.
  5. На монтаж покриття фахівець витратить значно менше часу та зусиль, ніж на укладання кам'яної підлоги.
  6. Він не знебарвлюється під впливом прямого ультрафіолету.
  7. На відміну від натуральної кам'яної підлоги, ламелі теплі на дотик, тому по них приємно пройтися навіть без взуття.

Ламінат під камінь підходить для укладання на кухні, у ванних кімнатах та їдалень. Дизайнери також воліють використовувати його у вітальнях, холах і робочих кабінетах. Світлі та темні відтінки можна підібрати відповідно до загальної концепції простору.

Де використовують ламінат під камінь?

Розкішний ламінат під колір каменю використовують в офісних та комерційних будинках. Підвищений клас зносостійкості дозволяє витримувати підвищені навантаження. Дизайн ламінованої підлоги підходить для офісу чудово, оскільки він підкреслить стиль, смак і соціальний статус власника або керівника компанії.

Стильний оригінальний малюнок кам'яної кладки підходить практично до будь-якого стилю інтер'єру. Кам'яний ламінат особливо гармонійно впишеться в інтер'єр лофт, готичний, класичний, мінімалістський та інші.

Поради щодо вибору ламінату під колір каменю

  • Для темних і маленьких кімнат більше підходять світлі тони та дрібні візерунки на ламінованих підлогах. Це дизайнерський прийом, який можна використовувати для візуальної корекції розмірів приміщення.
  • Мармуровий ламінат буває різних кольорів, включаючи строкаті відтінки. Наприклад, підлоги під мармур чудово виглядають у зрубах, кухнях, передпокоях та офісних приміщеннях, додаючи інтер'єру благородства та урочистості.
  • Плити під колір білого каменю відрізняються первозданною чистотою. Підлога з цього матеріалу створює відкриту атмосферу довіри.
  • Темні відтінки антрациту додають тепло та комфорт.
  • Виняткова краса оніксу чітко передається через ламінат, а його магія зачаровує.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 314 | Додав: admin | Теги: натуральний камінь, ламінат | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]