09:21
Оформлення спалень хлопчиків і дівчаток: особливості та відмінності

Оформлення спалень хлопчиків і дівчаток: особливості та відмінності

Якщо Вашій дитині не виповнилося трьох років, гендерні особливості в її поведінці та сприйнятті ще не виявляються. Але ось згодом, десь рочків до п'ять, приналежність до своєї статі для дітей встає максимально гостро. Батьки можуть в цьому допомогти, оформивши дитячу кімнату у відповідному інтер'єрі.

За багатьма параметрами різниться дизайн спальні для хлопчика і дівчинки, і колірне рішення має першорядну важливість. Діти різної статі по-різному сприймають кольори.

Дівчат більше приваблюють теплі, ніжні тони; відповідно, переваги хлопчика будуть десь в синьо-зеленій частині спектру. Але, звичайно ж, дитяча кімната неможлива без комфортабельних меблів. І тут є свої "статеві" особливості - зокрема, декоративні елементи. Але не тільки.

Гарному туалетному столику зрадіє будь-яка маленька принцеса, на ньому вона зможе зберігати духи і улюблені дрібниці. У хлоп'ячій же кімнаті не завадить сервант, шафа-бібліотека або навісні полки - такі предмети меблів дозволять на загальний огляд виставити дипломи, грамоти та нагороди, а також картинки, усіляку техніку і тому подібне.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 802 | Додав: admin | Теги: оформлення, спалня, особливості, відмінності | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]