19:51
Особливості композитної черепиці

Композитна черепиця - один з найпопулярніших і поширених покрівельних матеріалів. Незважаючи на те, що її укладання нерідко обходиться дорожче монтажу інших покриттів, унікальні властивості та особливості композиту повністю окупають всі витрати. Але що ж конкретно являє собою цей матеріал і чи варто його купувати?

Отже, основою композитної черепиці є листи сталі товщиною приблизно 0,5 мм. Вони з двох сторін обробляються спеціальною акриловою ґрунтовкою, а потім на них наноситься гальванізоване покриття, що складається з алюмінію, кремнію і цинку. Зовнішній шар даної черепиці покривають часточками натурального каменю, що надає їй красивий і естетичний вигляд. Споживач, керуючись своїми вподобаннями, може вибрати покрівлю практично будь-якого кольору, тим самим, створивши неповторний дизайн свого будинку.

Основні переваги черепиця демонструє після деякого часу. Так, побудувавши покрівлю з цього матеріалу, через кілька років ви напевно відзначите, що вона не втрачає свій зовнішній вигляд. І дійсно, композит не боїться впливу атмосферних опадів і сонячних променів. На відміну від усім відомої металочерепиці, даний матеріал забезпечує ідеальну звуко- і теплоізоляцію, що дає можливість істотно заощадити на покупці ізолюючих виробів. Крім того, композит чудово поєднується з такими елементами оформлення будинку, як фіброцементний сайдинг етерніт або, наприклад, штучний камінь.

Великою перевагою композитної черепиці є те, що її можна без зусиль гнути і різати. Це дає можливість використовувати матеріал для облаштування покрівлі нестандартної конфігурації та реалізації самих сміливих дизайнерських задумок.

У своєму складі композитна черепиця має матеріали і сплави, що відрізняються своєю безпекою і екологічністю. У порівнянні з іншими покрівельними матеріалами, пропонованими сьогодні споживачам, композит має більш високу міцність. Оглядаючи це покриття, ви навряд чи знайдете там тріщини або подряпини. Для покрівельників привабливим є і низька вага композитної черепиці, а також простота її монтажу. До слова, невелика вага конструкції дозволяє заощадити чимало коштів при її транспортуванні. І це ще одна перевага на етапі закладки фундаменту - можна не робити дорогий і потужний фундамент.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1489 | Додав: admin | Теги: композитна черепиця, особливості композитної черепиці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]