11:29
Оздоблення будинку під старовину

Будь-яке будівництво будівлі завершується обробкою фасаду. У разі заміського будинку облицюванню приділяється багато уваги. Воно важливе тим, що захищає будинок від різноманітних природних впливів. З естетичного погляду фасад будинку здійснює декоративну роль, що втілює індивідуальність господарів.

Зовнішнє оздоблення заміського будинку під старовину дозволяє реалізувати мрію про свій унікальний замок відмінний від інших. Такий задум легко здійснити за допомогою різноманітних стилів.

Знайдеться кілька добрих варіантів, щоб зробити будинок під старовину. В основному ці методи застосовують штучні матеріали, що прискорює виконання робіт, ніж якщо б велося укладання натуральних каменів.

Якщо заміський будинок вже дерев'яний з колоди, то він матиме зовнішній вигляд з нотками старовини. А сучасне житло перетворити на старовину допоможуть додаткові декоративні покриття.

Одне з таких покриттів для облицювання будинку під старовину полягає в заштукатурюванні стін. Далі їх доповнюємо всілякою гіпсовою ліпниною або поліуретановими компонентами та забарвлюємо у золотистий та срібний колір.

Декоративна фасадна штукатурка має багатошарове покриття особливої фактури, що наноситься легко на всі поверхні. За рахунок паропроникності цей матеріал покращує мікроклімат у приміщенні, роблячи його сприятливим. Завдяки її відмінній міцності не боїться будь-яких механічних навантажень. А особливі пігменти в матеріалі не дозволяють покриттю втрачати початковий колір.

Інший варіант перетворення будинку під старовину полягає в його облицюванні фасаду декоративною цеглою. Вона чудово захищає від непогодних явищ, зміни температур та випадання різних залишків. За рахунок різноманіття виробництва матеріалів для ринку будівництва не важко знайти необхідного кольору і гами декоративну цеглу. Безперечною перевагою даного матеріалу від натурального каменю є вага та швидкість встановлення фасаду.

Наступний варіант перетворення будинку під старовину є зовнішня прикраса будови різними віньєтками та візерунками, які надають свій шарм. Даний приклад добре представлений у старій хаті, розписаній різними орнаментами на вікнах, ганку та даху.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 323 | Додав: admin | Теги: старовина, будинок, оздоблення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]