20:49
Пенотерм: його марки

пенотерм Для утеплення лазень можуть бути використані різні матеріали, проте кожен з них має певні недоліки. Зокрема, більшість утеплювачів характеризуються низькими показниками стійкості до високої температури та вологості (а саме в таких умовах теплоізоляційний матеріал буде експлуатуватися в лазні).

Саме тому високою популярністю відразу після розробки почав користуватися Пенотерм. Його особливість полягає в тому, що основна його частина складається з поліпропілену, який відрізняється стійкістю до впливу агресивних зовнішніх факторів, а також високою ефективністю. А на одну з його сторін наноситься шар металізованої плівки (з лавсанової плівки або алюмінію), яка відіграє роль екрану, що відбиває, та істотно підвищує теплоізоляційні характеристики матеріалу, а також дозволяє підтримувати високу температуру в парній значно довше.

На ринку представлено відразу кілька різновидів Пенотерму, які відрізняються між собою за марками:

  • Пінотерм НВП ЛП. При його виготовленні використовується металізована лавсанова плівка, на якій є спеціальна розмітка. Розмітка потрібна для полегшення укладання нагрівальних елементів (наприклад, при встановленні систем теплої підлоги);
  • Пінотерм НВП ЛЕ. Цей матеріал призначений для звукоізоляції підлоги;
  • Пінотерм НВП ЛФ. Придатний не лише для теплоізоляції, але й для пароізоляції. Рівень його водопоглинання становить лише 0,7% на добу, і при цьому він витримує експлуатацію за температури від -40 до +150 градусів. Крім цього він відрізняється дуже низькою теплопровідністю і тим, що його коефіцієнт відображення світлової енергії становить 90%. Це дуже якісний теплоізоляційний матеріал, який найчастіше застосовується при облаштуванні лазень.

пенотерм

Товщина будь-якого виду Пенотерму може становити від 2 до 10 мм (підбирається залежно від того, з якого матеріалу виготовлені стіни, а також їх товщини). Він реалізується у рулонах, довжина яких становить від 8 до 15 метрів, а ширина – 120 см.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 420 | Додав: admin | Теги: пенотерм | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]