18:15
Переваги водоемульсійних фарб для фарбування стін і стель

фарба Водоемульсійна фарба - доволі популярний оздоблювальний матеріал, який виготовляється на водній основі. Такі фарби популярні як у пересічних покупців, що вирішили зробити ремонт в оселі, так і серед професійних майстрів, які користуються ними постійно.

Як вибрати

Популярність таких сумішей обумовлена ​​порівняно невисокою ціною і хорошими експлуатаційними характеристиками та простотою в роботі. Однак, перш ніж віддавати перевагу даному матеріалу, слід ознайомитись з основними технічнічними характеристиками та властивостями водоемульсійних фарб. Від правильного вибора фарбувального матеріалу залежить якість, довговічність та зовнішній вигляд пофарбованої поверхні.

Професійні консультанти інтернет-магазину ремонтно-оздоблювальних матеріалів OxiDom допоможуть вам з вибором відповідного матеріалу та нададуть вам консультацію. Купити якісну водоемульсійну фарбу відомих брендів-виробників можна перейшовши за посиланням https://oxidom.com/otdelochnye-materialy/kraski/vodoemylsionnaya-kraska

Переваги водоемульсійних фарб

  • Водна емульсія має прийнятну вартість.
  • Фарби випускають в різних, доступних для споживача фасовках.
  • Чудова здатність маскувати темні ділянки на стінах за один прохід валиком, або пульверизатором.
  • Такі фарби легко наносяться та та швидко сохнуть.
  • Якісні емульсії не залишають патьоків та розлучень.
  • Більшість таких фарб не мають різких запахів. Це робить їх помітно вигіднішими емалевих та масляних.
  • За допомогою колеровки можливо легко отримати будь-який відтінок фарби.
  • Водні емульсії вологостійкі, паропроникні та вогнебеспечні.
  • Мають антисептичні та антикорозійні якості.

Застосування водних емульсій

  1. Інтер'єрні водні емульсії, при великій кількості своїх переваг, не підходять для фарбування фасаду, та призначені виключно для робіт всередині приміщень. Для стель існують спеціальні фарби, які не залишають патьоків та крапель, але необхідно контролювати густу консистенції фарби. Водоемульсійні фарби екологічні та нетоксичні, тому їх легко можна використовувати для фарбування дитячих кімнат та спальень.
  2. Акрилові фарби є найбільш універсальними по сумісності з різними поверхнями. При роботі з пористими поверхнями краще використовувати глянцеву або напів-глянцеву акрилову водоемульсіонку. Для стель бажано використовувати матову.
  3. Для поверхонь в громадських місцях, на кухнях або інших поверхнях, які піддаються постійним вологим прибиранням, рекомендується застосовувати латексну водну емульсію. Латексні фарби досить тривалий час можуть зберігати паропроникні та вологостійкі якості, а також довгі роки не втрачати свою привабливість. Латексна емульсія також є ідеальним варіантом для фарбування шпалер. В такому випадку шпалери можна буде мити. Найкраще підійдуть бамбукові шпалери під фарбування.
  4. У приміщеннях з надлишком вологи, наприклад на кухні, ванні, басейні та т.д., бажано застосовувати для фарбування стін та стель силікатні водоемульсійні фарби.
  5. Хороший захист від грибків та плісняви може забеспечити силіконова водна емульсія.
  6. При фарбуванні деревини, потрібно вибирати емульсію із спеціальною позначкою

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 989 | Додав: admin | Теги: фарб, стіна, стеля, фарбування | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]